home
16-12-11

Pe scurt.Dar foarte la obiect.

14.12.2012.Dezamagire totala.Steaua se califica.Finantatorul este asteptat afara de o mare de oameni.Peste 5000.SUS!SUS!SUS!Se urca.Aclama.Flutura culorile Stelei.Multimea este la picioarele lui.Se urca in limuzina.Pleaca.Mie imi tremura capul.Sistemul nervos a cedat.Dezamagirea este uriasa.Au uitat.Ghencea.Stoica.Lacatus.Tot.Ma uit in jur.Dezamagire.O arena rece.Fara personalitate.Fara identitate.Astia nu sunt suporterii Stelei.Sunt niste tarani.Tigani.Multi.Femei.Copii.Pensionari.Pensionare.Plec.Ma gandesc.Palmares.Onoare.Armata.Forta.1998.Dinamo.1986.Barcelona.2012.Becali.Mizerie.Oribil.Dezgustator.Acasa.Tv.Becali.Aceeasi mizerie.Inchid.Stau.Eu cand ma bucur?Pe stadion nu am putut.Am fost uluit.Incedibil.Unde e Steaua?Spiritul?Cine suntem?Cine am ajuns?

Si raspund singur...

Adevarul doare.Suntem o mana de oameni,fideli Stelei si trecutului glorios.Am ramas putini.Principiile probabil ca ne leaga.altceva nimic,pt ca nu facem nimic.Si nu mai putem face nimic.Un club murdar,condus de un gunoi,sustinut de o masa de ignoranti,corupti,indiferenti,idioti,rigizi,orbi.Dar masele fac legea.intr o societate democratica majoritatea alege.Si au ales Steaua2003 Becali,National Arena,Dodel,Costea,Mache,Argaseala.

Noi,minoritatea am pierdut.Adevarul trebuie spus.Putini,slabi,cu niste prefacuti printre noi,cu siguranta,am pierdut.Daca ridicam capul din pamant o sa vedem ca am pierdut si alte razboaie.Si ne am obisnuit.O sa ne obisnuim din nou.Timpul e cel mai bun medicament.

Dar nu uitati ca nimic nu e vesnic!Nici un regim,nici un dictator,nici un sistem nu e vesnic sau perfect.Or sa vina alte vremuri.mai bune sau mai rele.Dar noi speram mai bune.

Pana atunci ideea noastra despre fotbal,despre Steaua si ce inseamna ea va ramane un ideal.Care nu va muri niciodata!Suntem putini,dar buni,demni,mandri.Asta e gandul care m-a bucurat aseara.Nu victoria,din pacate.Dar raman fidel vechiului spirit.Chiar asuprita,Steaua e casa noastra.Chiar daca o sa merg pe stadion sau nu,idealurile raman aceleasi si ma separa de marea masa,care vrea paine si circ.
Steaua suntem noi!

p.s. respect Peluza Sud!Se simte lipsa voastra!Cantecele,steagurile,mesajele,curajul,rautatea.Tot.
Uniti prin idealuri,fideli vechiului spirit!


lacatusunicul7

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
01.12.2011_Schalke_S - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di