home
15-12-11

Eu ce fac?

Eu ce fac? Eu am 21 de ani. Eu n-am apucat sa ma bucur in adevaratul sens alaturi de echipa asta. Eu n-am avut posibilitatea sa merg pe stadion in Bucuresti, fiind din provincie si sa cant pentru echipa. N-am apucat sa vad nici prea multe meciuri inainte de a veni Migi la echipa (eram prea mic poate, sau poate nu a avut cine sa ma indarzeasca in legatura cu asta). De 3 ani incoace stau in Bucuresti, fiind student. Dar cand am venit eu deja incepuse razboiul cu Migi pe stadion. N-am fost niciodata de accord cu ce a facut si ce face, il urasc din tot sufletul. Am mers la toate meciurile de acasa cand a fost vorba de protest. Am mers la protestul “62 ne vrem clubul inapoi”, am mers in fata casei lui la protest. Am mers pentru ca am crezut in cauza mea, in cauza noastra a celor cateva sute care ne strangeam. Dar incetul cu incetul s-a renuntat si la protestul pe stadion, un punct culminant fiind si decizia Peluzei Nord de a inceta protestul si a incuraja echipa.

Acum, voi, majoritatea, stati acasa. Si eu stau acasa. Dar m-am cam saturat. Am sentimente pentru echipa asta si nu pot rezista 5, 10 ani sau cine stie cati pana pleaca gibonul stand acasa si urmarind meciurile la Tv (nu incurajez mersul la stadion) sau, mai rau, sperand ca Steaua sa piarda. Pai dupa 10 ani de sperat sa piarda, la un moment dat o sa uit cum e sa sper sa castige. Nu pot fi anti-Steaua2003- cum ii zic unii, pentru ca eu 50% sau poate mai mult din iubirea pe care o port culorilor ros-albastre, in perioada asta am capatat-o. As fi vrut sa ma nasc intr-o perioada mai buna.N-a fost sa fie, m-am nascut si am crescut in perioada asta, dar nu puteti spune ca sunt fan-ul Stelei lui Migi pentru ca raul la club nu s-a manifestat din 2003.

Revin insa la intrebarea initiala:”Eu ce fac?” Am incercat cu alte sectii ale CSA-ului. La Baschet de exemplu, anul trecut a fost de senzatie, dar cam atat. S-a dus si baschetul. La Handball am mers dar se merge din an in paste la cate un meci important. Am mers pana si la Rugby desi nu am habar cu ce se mananca sportul ala. Nimic nu merge! Nimic nu poate inlocui sectia de fotbal.

Nici eu nu vreau sa particip la distrugerea clubului. Nici eu nu vreau sa incurajez mediocritatea. Dar ce pot face? Oricat mi-as dori sa ma dezic de sentimentele pe care le am pentru Steaua si pentru culorile ei, nu reusesc. Vreau sa mi le manifest pe stadion, macar atata timp cat sunt tanar si in viata. Insa de fiecare data imi aduc aminte ca este el acolo in loja si nu pot. Sunt in impas… si cred ca multi sunt in situatia asta, insa nimeni nu are raspunsul la intrebarea mea… EU CE FAC?!


Rnz1

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di