home
13-12-11

Ultrasii Stelei, sponsorizati de Becali

Steaua va avea o coregrafie de vis la meciul cu AEK Larnaca. Suporterii de la Peluza Nord au pregatit ceva special pentru meciul decisiv cu AEK Larnaca, din banii lui Gigi Becali.

Gigi Becali a fost vizitat astazi de liderii Peluzei Nord, care i-au cerut bani pentru coregrafia de la meciul cu AEK Larnaca. Becali s-a conformat si le-a dat acestora 6.400 de lei (64 de milioane lei vechi).

"De ce sa nu dau? Nu e echipa mea, nu e coregrafia mea? Mai sunt si uscaturi, dar pana la urma toti sunt fanii Stelei si trebuie sa tin cont de ei", a afirmat Becali.

Pana la aceasta ora s-au vandut aproximativ 48.000 de bilete la meciul cu AEK, astfel ca stadionul va fi, cu siguranta, plin.

Partida dintre Steaua si AEK Larnaca se va disputa miercuri, de la ora 22:05. Pentru a se califica in primavara europeana, Steaua are nevoie de o victorie cu AEK si de cel putin un egal al nemtilor in Israel.

Onlinesport


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua-AEK Larnaca, atmosfera 1 - OmBun

Steaua-AEK Larnaca, 3-1 - OmBun

Fotografii OMbun - 15-12-2011 - OmBun

Steaua-AEK Larnaca, atmosfera 2 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di