home
13-12-11

Cadouri pentru suporterii stelisti(UPDATE)

UPDATE 1: Incepand de luni, 19 decembrie 2011, puteti achizitiona produsele pentru suporterii stelisti si din Piata Romana, de la xeroxul de pe Str. Caderea Bastiliei nr.3, pe partea stanga, vis-a-vis de ASE.

UPDATE 2: Fularele old-school au avut un succes imens, epuizandu-se in doar cateva zile. In acest moment, stocul de fulare este 0, acestea urmand a fi disponibile din nou dupa 6 ianuarie 2011. Puteti achizitiona in continuare caciulile si tricourile de la Hooligan Shop(Calea Mosilor nr.84, in spatele Bisericii Sfantul Gheorghe), din Piata Romana(de la xeroxul de pe Str. Caderea Bastiliei nr.3, pe partea stanga, vis-a-vis de ASE) sau de pe siteul www.hool.ro. Anul nou va veni cu noi surprize pentru suporterii stelisti!

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti are placerea de a va oferi in pragul sarbatorilor noi produse special create pentru suporterii stelisti.

Fularele pe care le purtau stelistii in anii ’80 se regasesc in modelul old-school creat de AISS, in timp ce caciula reprezinta un accesoriu la moda printre toti suporterii din Europa.



Fularele si caciulile pot fi achizitionate de la partenerii nostri de la Hooligan Shop(calea Mosilor nr.84, in spatele Bisericii Sf. Gheorghe) la pretul de 30 RON bucata, sau 55 RON pentru un set complet caciula+fular. Alaturi de aceste produse mai puteti gasi si ultimele tricouri aniversare “Anul 63” ramase, la pretul de 25 RON bucata. Membrii AISS beneficiaza de o reducere de 20% la aceste produse. Suporterii stelisti din provincie pot achizitiona produsele direct de pe siteul www.hool.ro.
La Hooligan Shop veti gasi de asemenea o varietate larga de adidasi, tricouri normale sau polo, hanorace, geci, sepci, caciuli, portofele si alte accesorii de la firme renumite in lumea suporterilor, precum Lonsdale London, Everlast, Pitbull Germany, Dobermans Aggressive, Hooligan streetwear, Hades Wear sau Bulldogs. Tot la Hooligan Shop puteti achizitiona si Revista Ultra', singura revista de acest gen din Romania.



AISS va ureaza Sarbatori ros-albastre fericite!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
44 ani de la 22-12-1967

Ziua de nastere a lui Dan Petrescu

A fost unul din cei mai buni fundasi dreapta ai Stelei de-a lungul timpului. A contribuit la campania '88-'89 a CCE (finalist al CCE), la castigarea campionatului editia '89 si a Cupei Romaniei '89. Cifrele sale la Steaua: 100 de jocuri - 24 de goluri.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di