home
10-12-11

Steaua-CFR Cluj 1-1

Formaţiile Steaua şi CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci disputat pe Arena Naţională, în faţa a peste 30.000 de suporteri. Oaspeţii au terminat partida în 9 oameni.

Gazdele au dominat începutul de joc, dar CFR a deschis scorul la prima ocazie la poartă. Kapetanos (15) a marcat cu capul, iar Rusescu a avut o ocazie mare de gol două minute mai târziu, când a trimis din 6 metri peste poartă. Rusescu a fost şi el aproape de gol în minutul 34, dar mingea trimisă de el a lovit bara. În ultimul minut al primei reprize, steliştii au lovit din nou bara, de această dată prin Prepeliţă.

Tătăruşanu a intervenit de două ori foarte bine în minutul 67. Golul egalizator a fost reuşit de Mihai Costea (75), care a înscris din foarfecă de la marginea careului. Fratele acestuia, Florin Costea, trimite şi el din foarfecă, patru minute mai târziu, dar portarul a reţinut balonul.

În minutul 85 are loc o fază controversată, când Balaj a eliminat doi jucători ai echipei oaspete. Mureşan a primit al doilea galben pentru un fault, iar Weldon a fost eliminat probabil pentru injurii la adresa arbitrului. Cadu vede şi el al doilea cartonaş galben în prelungirile partidei, dar arbitrul uită să-l elimine şi jucătorul termină partida pe teren.

În primele minute ale partidei a avut loc şi un incident destul de violent în peluza stelistă, iar jandarmii au reţinut mai multe persoane.

STEAUA - CFR CLUJ 1-1
Steaua: Tătăruşanu - Emeghara, Iliev, Geraldo, Latovlevici (Fl. Costea '57) - Prepeliţă (M. Costea '71), Bourceanu, Brandan, Tănase - Rusescu, Nikolici (Bicfalvi '81). Antrenor: Ilie Stan.

CFR Cluj: Beto - Panin, Cadu, Piccolo, Camora - Peralta, Mureşan, Renan Garcia - Sougou (Maftei '87), Kapetanos (Weldon '82), Bastos (Ronny '71). Antrenor: Jorge Costa.

Cartonaşe galbene: Nikolici '27, Geraldo '33, M. Costea '75, Bicfalvi '89, Rusescu '90+1 / Mureşan '10, '85, Peralta '18, Cadu '90+4, Panin '54, Piccolo '60, Beto '62

Cartonaşe roşii: Mureşan '85, Weldon '85

Arbitri: Cristian Balaj - Aurel Oniţă, Eduard Dumitrescu - Cătălin Popa

Observatori: Dan Lăzărescu, Claudiu Popa




asport.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di