home
08-12-11

Steaua de azi, in viziunea unui stelist de ieri

M-am decis – in sfarsit – sa scriu si eu un articol, uimit fiind de prostia care ne inconjoara si care este, vorba lui Einstein, incomensurabila.

Dupa foarte mult timp, scapat fiind si de prezenta continua a acefalului care acum se zice ca face furori la francezi (asta pentru ca nu si-a atacat inca propria poarta!) am reusit sa adun si eu vreo 20 de minute de privit la TV la “derby”-ul dintre echipa traficantului de butelii, proprietar de atotstivuitor si cea a europarlamentarului analfabet si psihopat, sursa de obedienta cvasitotala a “deformatorilor de opinie”, la randul lui traficant de terenuri si mare “latifundiar” falit la aceasta ora.
Am ramas surprins de usurinta cu care FC Steaua, echipa care poarta ilegal culorile si insemnele Stelei, insusindu-si in mod fraudulos si palmaresul celui mai galonat club de fotbal romanesc, a invins echipa de pe primul loc din acest campionat, despre care am pareri din ce in ce mai proaste, aceasta tendinta nedand semne ca ar putea inceta curand.

Ma uit ca – desi multi oameni au capul pe umeri – apar fel de fel de specimene care par ca ar crede ceea ce spun, desi nu garantez ca ceea ce spun trece prin filtrul gandirii – nu par capabili de asa ceva.
Ba ca “ne-am” revenit, desi in urma cu o etapa ii injurau de mama focului, ba ca “Iliesta si-a aratat adevarata clasa”, de parca l-ar fi oprit altceva decat valoarea modesta si alte hibe de caracter sa arate ceva pana la acest meci, ba ca una, ba ca alta...

“Marele” stelist Iordanescu, singurul general (la arma “fotbal”) analfabet al tarii, cel care l-a ajutat “enorm” pe Fane Sames in cursul tratamentului, sprijinindu-l cu aranjarea unei internari la Spitalul Militar, depaseste insa orice limita a ridicolului.
L-am auzit spunand astazi, absolut intamplator, eu nemaiurmarind acest show mediatic de prost gust de mult timp, ca “ne-a Gigi” a bagat bani la echipa, in aceste vremuri de criza, cand nimeni n-ar fi facut asa eforturi, ca el e stelist adevarat si vrea binele echipei si alte asemenea aberatii.

In asemenea conditii, anuntarea revenirii in Ghencea de la primavara este stirea care incheie sperantele revenirii la normalitate.

Adio proces, adio recuperare culori si palmares, adio performante in Ghencea! Steaua este o jucarie in mana unor politruci, a unor afaceristi verosi, a unor infractori aparati de statul roman!
Asta e Steaua, asta e Romania!

Si acum ma inapoiez in auto-banarea pe care mi-am impus-o!"

Salutare si numai bine!

Tupac

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di