home
12-08-06

"Voi uita de Steaua" (Prosport)!


Cel mai titrat fotbalist din istoria echipei din Ghencea, Marius Lacatus, vrea sa lase trecutul în urma si sa învinga echipa sa de suflet

"Fiara" îsi îndeamna elevii sa atace si sa nu cumva sa creada ca ros-albastrii vor veni la Arad "ametiti" de rezultatul de la Liege, în urma caruia sunt cu un pas în grupele Ligii Campionilor.
uuu
Inaintea partidei de mâine, când echipa sa, UTA, una dintre revelatiile acestui început de sezon, va întâlni formatia sa de suflet, Lacatus a vorbit despre întâlnirea Stelei cu Standard.

"A fost un meci cu un ritm bun, mi-a placut cum au abordat baietii aceasta partida", ne-a declarat fostul mare jucator al Ghencei, adaugând: "Nu pot sa vorbesc despre carente, important este doar rezultatul. Unul care, cu siguranta, ca o avantajeaza pe Steaua".

Chiar daca acum este antrenorul formatiei aradene, "Fiara" ne-a marturisit ca înca se mai bucura pentru rezultatele pozitive ale fostei sale echipe.

"Oricând si oriunde voi fi, ma voi bucura pentru succesele Stelei", ne-a dezvaluit antrenorul, care a tinut sa sublinieze ca exceptie fac partidele dintre ros-albastri si echipele pe care le-a pregatit sau pe care le va antrena.

"Stiu ca nu va fi usor, dar îmi doresc foarte mult victoria", a spus Laca. "Pret de 90 de minute voi încerca sa uit ceea ce înseamna Steaua pentru mine!"

Tehnicianul aradenilor spera, de asemenea, sa-i poata face pe fotbalistii sai sa abordeze partida contra campionilor fara complexe si sa nu se lase amagiti de faptul ca ros-albastrii sunt cu gândul mai mult la calificarea în Liga Campionilor.

"Steaua este campioana, are un lot valoros, însa nu trebuie sa ne temen si sa speram la un egal", a spus fostul numar 7 stelist.

"Impotriva Stelei nu te poti apara, trebuie sa dai dovada de curaj si sa ataci, sa înscrii", a continuat Lacatus.

"In plus, jucatorii mei trebuie sa evite sa gândeasca ca ei sunt în aceste momente mai interesati de returul cu Standard decât de campionat", a încheiat "Fiara", nu înainte de a sublinia faptul ca absentele lui Radoi si Iacob, "doi fotbalisti foarte importanti pentru Steaua", pot constitui un avantaj pentru echipa sa.

Are doar o victorie ca adversar

Marius Lacatus a jucat mai bine de 14 ani la echipa pentru care a cucerit 21 de trofee, devenind unul dintre cei mai iubiti fotbalisti care s-au perindat prin Ghencea. Din 2000, de când a debutat în meseria de antrenor, "Fiara" a disputat sase partide împotriva Stelei, reusind doar o victorie, în 2002, atunci când pregatea Otelul.

In rest, actualul tehnician al aradenilor a fost învins de doua ori si în trei rânduri a terminat la egalitate. De doua ori din postura de antrenor al lui FC Brasov si o data la cârma Ceahlaului.

"Vreau sa egalez situatia", a subliniat Lacatus, adaugând: "O victorie mi-ar regla palmaresul ca antrenor în meciurile împotriva echipei mele de suflet".


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.