home
09-08-06

"Jucam la victorie" (Prosport)!


Cosmin Olaroiu spune ca o va trata pe Standard ca fiind în forma maxima si are în gând cele trei puncte

Cerintele UEFA i-au obligat pentru o jumatate de ora pe stelisti sa iasa din silenzio stampa.

La conferinta de presa de ieri ros-albastrii au fost reprezentati de Cosmin Olaroiu (foto), Nicolae Dica si Sorin Paraschiv.

"Am vrut foarte mult sa ajungem aici. Dorinta de a juca în Liga Campionilor, bazata pe munca depusa, speram sa devina realitate", a spus Olaroiu, adaugând ca nu-l intereseaza problemele echipei belgiene în campionat: "Noi o tratam pe Standard ca fiind la forma cea mai buna. Au multi jucatori de valoare, dar noi avem spirit de echipa si omogenitate care ne pot ajuta".

Intrebat ce scor ar fi cel mai bun, tehnicianul a spus ca nu are o dorinta anume: "Jucam sa câstigam, ca la orice meci. Nu ne intereseaza în mod special un anumit rezultat".

"Am acumulat experienta anul trecut în Cupa UEFA. Nu vrem sa patim ce am patit cu Rosenborg, când am plecat ca favoriti si am esuat", a recunoscut Paraschiv.


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.