home
07-08-06

Valentin Ivanov arbitreazã meciul Standard - Steaua (Prosport)!


Arbitrul rus Valentin Ivanov va conduce la centru meciul Standard Liege - Steaua, care se va disputa, miercuri, de la ora 21.30, în prima manºã a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, informeazã site-ul oficial al UEFA.

Arbitru de rezervã este rusul Nikolai Ivanov. UEFA nu a anunþat numele asistenþilor.

Valentin Ivanov a arbitrat meciul România-Norvegia, scor 0-1 (octombrie 2002 - preliminarii CE 2004) atunci când nu a dictat penalti pentru "tricolori" la un henþ în careu.

Dupã terminarea campaniei de calificare, preºedintele FRF, Mircea Sandu, a sesizat UEFA cu privire la arbitrajele defavorabile de care a avut parte naþionala României. Arbitrii incriminaþi au fost Valentin Ivanov, Lubos Michel ºi Urs Meier.

De asemenea, Ivanov a arbitrat meciul Olanda - Portugalia, scor 1-0, din optimile Cupei Mondiale din Germania, în care a acordat 20 de cartonaºe, 16 galbene ºi patru roºii.


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.