home
11-11-11

Pastrarea valorilor

Recentul sondaj despre suporteri face pe scurt descrierea speciei de freegigi. Nevasta lu’ Dorel lasata nesupravegheata in gospodaria care prinde doar G.S.P Tv, cu sarma prinsa de tavanul vecinului instarit, care-si permite cablu, isi delecteaza cele -8 clase cu panseurile iluminatorului Gigi Becali.

Statistic asta e majoritatea. Gospodine analfabete, cu facaletul la cingatoare, au deslusit scenariul telenovelei tip de pe Acasa, Romantica, Euforia, etc si au nevoie de ceva mai strong pentru a subzista inca o zi cotidianului. Clanul Becali, Neamul Guldenburg de Pipera ofera spectacolul vietii poleite, natiei alienate, care viseaza sa-si casatoreasca flacaii manelisti, cu una din odraslele mostenitoare ale islazurilor din Voluntexas.

Si in conditiile astea, in care un procent infinit mai mic se retrage din viata echipei care i-a dat iubire neconditionata primind in schimb tot ce se putea oferi pe plan intern si extern, in acest loc liber, lasat de oameni normali, care abandoneaza, noua specie invadeaza asemeni maimutelor din jungle Indiana, templele abandonate.

In aceste conditii cu cine ne luptam? Stadionul s-a repopulat, numeric nu neaparat calitativ, exista persoane care, indiferent de motive, au decis sa continue fara a tine cont de ce ne serveste zilnic conducerea, iar meciul cu Haifa a aratat ca energia, forta, suflul exista in stare latenta.

Asta inseamna ca am pierdut? Ca am devenit o minoritate insignifianta, blazata in idealuri apuse incompatibile cu vremurile? Ca suntem o mana de Don Quijote care tine coada sus in numele unor orgolii?

Candva eram multi si puternici. Eram oarecum uniti, in consens, si trageam pentru un scop comun. Am trait momente unice si acel sentiment ma va purta o viata prin mediocritate, in cazul in care Divinitatea nu ne va oferi un destin favorabil. Pentru ca doar forta care ne guverneaza poate sa mai dicteze ceva pentru noi in acest moment, chit ca se Cheama DNA sau un accident de Rolls. Pentru ca noi nu putem sa invingem cifrele reale ale sondajului care certifica ca talpa face un amalgam sinistru intre simboluri, filosofii, si tot ceea ce compune spectrul ros-albastru.

Tandemul Becali – prostime reprezinta un Cocktail Molotov aruncat in savana in mijlocul anotimpului torid. Fumul care a inecat creierul colectiv nu poate fi combatut decat printr-un singur mod: Coalizarea celor putini, ramasi cerebrali in jurul acestui site si incercarea ca prin toate mijloacele de a pastra viu tezaurul ros-albastru. In conditiile in care CSA-ul este in moarte clinica, si FC-ul este in situatia pe care o stim, pastrarea valorilor reale devine obligatorie pentru noi.

Daca nu va veti putea delecta cu urmatoarele specimene, denumite statistic suporter stelist.

www.youtube.com/watch?v=N3e3YFola7c


Alex (keluboss)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Pastrarea valorilor

Recentul sondaj despre suporteri face pe scurt descrierea speciei de freegigi. Nevasta lu’ Dorel lasata nesupravegheata in gospodaria care prinde doar G.S.P Tv, cu sarma prinsa de tavanul vecinu