home
11-11-11

Fratii Costea: adusi de Becali, pen'ca se comporta ca Gigi

Finca e cel mai bun patron din tara si are cel mai bun ochi la atacanti si finca fleru' lui, cornu' inorogului, Gigi Jeg a dat o noua lovitura pe piata transferurilor cu manutza a lui cu care taie porcu' cu un talent si mai mare decat taie chefu' oamenilor de a-l auzi behaind pe la tv.

Despre fratii de sange ai lui Gigi Jeg, in materialul de mai jos:

Cu toate că echipa traversează o perioadă bună din punct de vedere sportiv, iată că la nivelul vestiarului lucrurile degenerează. Gigi Jeg a confirmat pentru ProSport, recunoscând că a existat un incident violent la antrenamente. Ceea ce nu ştie patronul Stelei este că indisciplina promovată de cei doi fraţi veniţi de la Universitatea Craiova a atins noi culmi. Odată cu sosirea lor la Steaua, în cantonamentele echipei dinaintea partidelor se joacă la greu poker. Jocurile de noroc fuseseră interzise de patron cu ceva vreme în urmă după un scandal asemănător.

Au ignorat avertismentele


"Frate, aveţi grijă cu jocurile de noroc în cantonamente, că dacă se află, face iar urât patronul! Mai bine jucaţi pe net, pe laptop-uri, că aşa nu vă poate controla nimeni", au fost avertizaţi fraţii Costea. "Ce, bă, suntem la puşcărie aici? Lasă-ne în pace! Peste tot se joacă poker", i-au replicat aceştia.

Fraţii Costea i-au antrenat şi pe alţi jucători la masa de poker, pentru că nu sunt numai ei cei care adoră astfel de jocuri. Mizele au ajuns la sume destul de importante, dar ce e mai grav e faptul că partidele au ajuns să se întindă ore bune în noapte, astfel că a doua zi, unii sunt destul de obosiţi pe terenul de joc. Interesant e că jucătorii implicaţi îşi organizează foarte bine partidele de poker. Gonesc aşa-zisele "sifoane" prezente în staff, adică pe cei care ar putea să-i pârască la patron, după care se închid într-una dintre camere şi sunt atenţi să nu fie surprinşi de cineva din staff.

Glume de "puşcărie" cu fraţii Costea


ProSport v-a informat ieri cum reuşea Florin Costea să-i enerveze pe colegi. Le dădea cu piciorul peste braţ atunci când făceau flotări, ca să pice în nas. Fraţii Costea nu se opreau doar la astfel de glume. La duşuri, luau săpunul şi încercau să-l introducă în anusul unui coechipier, imitând, vezi Doamne!, atmosfera din puşcării! Sunt lucruri incredibile care nu se ştie până când vor fi tolerate, chiar dacă ieri Florin Costea a fost "ars" cu 10% din salariu.

Ochiroşii, caftit după ultimul scandal


Nu e prima dată când se joacă poker la Steaua în cantonamente noaptea. Până acum două sezoane, Szekely, Tudose, Stancu şi Baciu organizau adevărate turnee. Ei ajunseseră să extindă partidele şi în afara cantonamentelor şi se întâlneau noaptea cu alţi colegi de la Dinamo, care practicau şi ei jocurile de noroc. Încet, dar sigur, Gigi Becali s-a descotorosit de aceşti jucători, după ce a aflat cu ce se ocupau. Ochiroşii a fost atunci "altoit" la vestiar de stelişti şi forţat să plece la Oţelul, pentru că a fost considerat "sifon".

Florin Costea, amendat cu 20.000 de euro


Incidentul în care au fost implicaţi Florin Costea şi Alex Bourceanu înainte de meciul cu Chiajna s-a lăsat cu urmări pentru atacantul Stelei. Reacţia conducerii nu a întârziat şi fotbalistul venit de la Craiova va trebui să scoată din buzunar 10% din salariu, şi anume nu mai puţin de 20.000 de euro. "Este adevărat că s-au certat la un antrenament. S-au şi împins chiar şi s-au înjurat, dar nu s-au bătut. Îi transmit lui Florin Costea că dacă astfel de incidente se repetă şi este implicat, va zbura de la Steaua", a spus Jeg la GSpTV.

I-am spus lui Florin Costea: Bă, fă toate astea peste şase luni, după ce ai dat multe goluri şi le-ai băgat banii în buzunar. Atunci or să te respecte. Florin Costea a primit ultimul avertisment din partea mea. Dacă mai calcă pe bec, pleacă! A făcut mai multe el, nu doar conflictul cu Bourceanu - Gigi Jeg

Cred că la Florin Costea e o problemă de acomodare. El a fost şeful vestiarului la Craiova, iar aici, la Steaua, sunt mai mulţi jucători cu personalitate. O să-l întreb pe Costea mâine dacă ar fi sărit să se bată şi cu Martinovic - Helmut Duckadam, preşedinte de imagine Steaua

ProSport

Detalii despre imbranceala dintre Florin "Cioara" Costea si Alexandru Bourceanu:

Un lucru este clar! În această iarnă, Florin Costea ori îşi va rezilia contractul de bunăvoie, ori va fi dat afară de oficialii Stelei. Gigi Becali deja le-a spus apropiaţilor săi că nu-l mai poate susţine la infinit pe fostul atacant al Ştiinţei după ce Ilie Stan a povestit conducerii ultimele evenimente petrecute la antrenamente.

Mihai Stoica a fost probabil singurul om din stafful Stelei care nu a privit cu ochi buni transferul ambilor fraţi Costea la Steaua. Dacă la transferul mezinului nu a avut mai nimic de obiectat, în schimb, Meme a avut mari semne de întrebare atunci când a fost adus Florin Costea. "Mamă, ăsta e bombă cu ceas în vestiar! O să vedeţi ce o să păţim cu el", spunea, la vremea respectivă, MM către apropiaţii săi.

În timp se dovedeşte că premoniţia fostului manager se adevereşte. După incidentul petrecut în timpul meciului cu Rapid, atunci când "Cioară" a părăsit, în minutul 80, banca de rezerve, Florin Costea a făcut ce a făcut şi a reuşit să-şi atragă din nou antipatia vestiarului.

Ilie Stan l-a criticat public


Chiar dacă la un moment dat au părut că au îngropat securea războiului după incidentul de la partida cu giuleştenii, marţi seară, la Digi Sport, Ilie Stan a vrut oarecum să dea cărţile pe faţă cu fostul atacant al Craiovei. Deşi nu a lansat un atac extrem de virulent la adresa lui Florin Costea, actualul antrenor al roş-albaştrilor a vrut să-i transmită un mesaj celui poreclit "Cioară", şi anume că nu mai are zile multe în vestiarul Stelei. "Am vorbit şi cu Florin Costea, nu vrea să facă această trecere de la Craiova la Steaua. Are nişte ieşiri necontrolate pe la antrenamente, el nu înţelege că nu mai e la Craiova", a spus Stan.

Scandal la penultimul antrenament


Plecând de la aceste afirmaţii, ProSport şi-a dat imediat seama că Florin Costea a călcat din nou pe bec după incidentul de la meciul cu Rapid, deoarece atacul lui Ilie Stan nu avea cum să fie gratuit. Punând cap la cap informaţie cu informaţie, ieri, am aflat lucruri uluitoare vizavi de comportamentul actualului posesor al tricoului cu numărul 7. Ultimul scandal provocat de Costea cel Mare s-a petrecut la ultimul antrenament dinaintea jocului de campionat cu Chiajna. Florin Costea s-a încăierat cu Alex Bourceanu.

La un exerciţiu din timpul antrenamentului, mai exact la un banal joc în care fotbaliştii erau obligaţi să-şi paseze mingea cu mâna ca la handbal, Florin Costea şi Alex Bourceanu au prins balonul în acelaşi timp, certându-se ulterior cine a fost primul la minge. "Cioară" i-a tras o înjurătură în stilul său caracteristic lui Bourceanu, care imediat s-a aprins. Ambii jucători au început să se îmbrâncească, iar dacă nu ar fi intervenit repede colegii aflaţi în apropiere, lucrurile probabil ar fi degenerat.

ProSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Distrugerea jucatorilor - specialitatea casei

cu pieptul in fata si cu mintea goala (mediafax) Dacă săptămânile trecute ne-am ocupat de umilirea antrenorilor vezi articol si de frauda financiară făcută în club vezi articol, această mică trilogie ajunge la final, când vom face �