home
08-11-11

Ei, prin voi!

Jurnalistilooorrr !!!

Voi le-ati facut felatie acestor "inchipuiti", voi i-ati promovat, ca-s aducatori de rating...!
V-ati prostituat pentru rating, v-ati pus pres in fata unor gunoaie umane ca belciug, giovani sau Sandu !
Matei Udrea, cat ai pupat si tu la ei?!?
V-ati manjit baieti deja, nimic nu va mai spala, poate cate o galeata cu rahat pe care o sa v-o arunce intr-o zi in cap niste baieti!

Sa va fie rusine, ba!

Ati inghitit, ati tacut in posturi, crezand ca asa se face meseria asta, si ca asa se promoveaza fotbalul!
Ati pus umarul, cu putere si desavarsinta, la distrugerea fotbalului romanesc, ati girat si aplaudat ca maimutele, toate actiunile unor interlopi semi-analfabeti!

N-ati stiut?!? Nu v-ati prins cum se fac treburile p-aci?!? Baaa, rusine sa va fie!
V-a fost frica de concediere?!? Lasiloooorrrrr!!

Toti "bagabontii" care s-au repezit ca hienele-n fotbalul din tara asta, au avut parte de sustinerea majoritatii din presa!
Incepand cu debilul de Dragomir, continuand cu iresponsabilul infantil din Pipera si terminand cu incompetentul de Sandu!

Toate tampeniile spuse si facute de astfel de oameni au fost preluate de presa, si nimeni nu s-a deranjat sa-i traga la raspundere!

VOI! Voi erati cei care ar fi trebuit sa traga semnalele de alarma! Dar voi ati preferat sa hraniti gurile flamande de rating, sa profitati de creierele spalate si sa le adanciti imbecilitatea!
Asa ca orice ati face voi acum, in spirit pozitiv, nu va mai spala greselile si nimic nu-i mai poate da jos de pe piedestalul inchipuit pe acesti incapabili profitori!

Ei au "lucrat" fotbalului, transformandu-l intr-o afacere bagabonteasca, si voi ati dansat precum indienii in jurul lor, acceptand si ignorand ceea ce ai au facut, de dragul rating-ului si al banilor!
Nu una, ci sute au fost actiunile acestor oameni, care necesitau un mare semnal de alarma, care sa trezeasca si sa aprinde luminile in capul multor oameni.
Dar voi, ati preferat sa pastrati intunericul si sa dositi obscuritatea, prezentand in schimb, aspectele aducatoare de rating fals, si efemer!

Totusi, sa nu uite nici cei pe care voi i-ati "cantat" in presa, si nici voi: mai exista niste oameni pentru care FOTBALUL inseamna enorm mai mult decat hahaielile si ineptiile debitate de unul ca "Belciug"! Si ca rabdarea si toleranta lor isi ating limitele superioare!

Sa fie bine domnilor jurnalisti, ca rau ne-au facut ei, prin voi!

Andrei Dobre

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Pastrarea valorilor

Recentul sondaj despre suporteri face pe scurt descrierea speciei de freegigi. Nevasta lu’ Dorel lasata nesupravegheata in gospodaria care prinde doar G.S.P Tv, cu sarma prinsa de tavanul vecinu