home
06-11-11

VIDEO STEAUA - Chiajna: 2-1 (0-1)

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

Hai, baietii! Cu cine jucam? Nu conteaza! Alaturi de baieti! Ce? Pe bune avem probleme de efectiv? Haaai, bah, ca-i umplem de sange, da-i dreaq de desculti. In Chiajna nici macar n-au metrou, nici mall, nimic! Hai sa cantam: "M... Diiinnnaaamooo!!!", "Am avuut sii vooom aveeaaa meeerrreeeuuu...". Aiolio! Pardon. Stai sa dam gol intai. "Alleeeez, alllezzz!", "Steaua! Steaua!"

Echipa se ignora, pana cand dispare Cacareaza Ce film e pe HBO?

Elvetienii: Din cauza problemelor de efectiv, Ilie Stan incepe meciul cu: Tatarusanu - Latovlevici, Brandan, Geraldo, Martinovici - Tanase, Bourceanu, Bicfalvi, Tibi Balan - Mihai Costea, Florin Costea.

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

"Alleeeez, alllezzz!", "Steaua! Steaua!" Aia au primu' corner. Se repeta corneru'. Prinde Tatarusanu. Biiiinnneee, baaaah!

Echipa se ignora, pana cand dispare Cacareaza La dracu'! Iar am pus Digi inainte de HBO. De fapt, si-asa nu e nicio comedie, stai sa ma uit la rosii si verze. Primu' corner, in minutu' 10 si Geraldo da pasa la portar cu capu'. Bine ca era fundasu' central in careu si atacantii la marginea careului de 16 metri... E minutu' 13 si oaspetii au 2-1 la cornere deja.

Elvetienii: Steaua incepe in forta, dar Tanase este blocat la marginea careului de 16 metri. Incercam sa jucam "din prima", dar Concordia e asezata bine pe teren. Pacat ca Geraldo nu a putut trimite mai plasat, spre poarta. Ilfovenii au doua cornere, deja, in minutul 13, dar acestea au fost obtinute mai mult intamplator.

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

Suntem 15.000 pe stadion. Sa vedem ce-o sa mai spuna jegosii aia imputiti de pe FCSteaua.ro, baga-mi-as *)(/&%%&¤/= "Suntem aici, pentru culori..." Cooossstteeeaaaa, Miiihhaaaiiieee, in gatu' ma-tii, asa se trage de la 12 metri? M... SUD! M... AISS!

Echipa se ignora, pana cand dispare Cacareaza Cum naibii ajung toti adversarii mai repede la poarta decat FC Becali 2003? Cum dracului e un eveniment cand ajungem in careu' advers? Ia uite-l si pe inaptu' de Mihai Costea, trage in primu' om din 12 metri, desi se vedea din avion ca o sa fie blocat. Tu, Florine, tu Mihai / Tu de fotbal habar n-ai! Ia uite-i si p-astia cum centreaza, zici ca-s la cricket parc-ar fi obligati s-o dea in primu' stalp intalnit...

Elvetienii: In minutul 13 Mihai Costea suteaza intr-un fundas, de la 12 metri. Latovlevici nu are cui centra si pierde mingea in careul advers, desi putea sa se duca direct spre poarta, din coltul careului de 16 metri.

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

Hai, mah, sa le bagam p-alea grele: "Dinamo, M... Dinamo!"

Echipa se ignora, pana cand dispare Cacareaza Mihai Costea nu e in stare sa faca o faza unu' la unu' la marginea careului de 16 metri, ca se aseaza mereu cu spatele la poarta. Daca s-ar apleca mai mult, ar deveni idolu' "fundasilor"... Niii si la Tanase: il dribleaza bine pe unu' si e incapabil sa dea o pasa exacta de 5 metri.

Elvetienii: Dominarea Stelei se inteteste, dar Mihai Costea si Tanase nu reusesc pasa decisiva. Sut bun al lui Bicfalvi de la vreo 25 de metri, dar mingea a fost deviata si portarul oaspetilor nu a avut probleme.

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

"Oooo...", "Ooooo"... Balaaannneeee, mingea tre' sa intre in poarta prin plasa ailalta, baaaah!

Echipa se ignora, pana cand dispare CacareazaMarele Tibi Balan, ala care tre' sa "limpezeasca" jocu' la mijloc nu e in stare sa trimita pe poarta o lovitura libera. Jale... Cum dreaq sa zici ca te duci la meci pentru spectacol sportiv, bai?

Elvetienii: Tibi Balan executa in plasa laterala o lovitura libera in minutul 25. Concordia joaca mult mai bine decat locul pe care il ocupa in clasament.

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

Ce? Schimbare la aia? HUUUUUUU!!! Biiifcalviiii, nuuuuu! FMM de ratat imputit! Asa se trage, bah? Ia uite-i p-aia, bah, la un pas sa dea gol! Baga-mi-as /(&/(&)=) PPFFFF! Au dat aia gol! A mai dat gol si Vlad Munteanu. Cum dreaq ma duc maine la scoala/munca?

Echipa se ignora, pana cand dispare Cacareaza Buuuaaahhhaahhhahaaaa! Cica astia pun presiune pe adversar: "Tehnicianul oaspetilor, Laurentiu Dinita, face o prima schimbare, in huiduielile fierbinti ale incantatorilor fani stelisti! Nici n-ai zice ca-s 15.000 la meci!" Aaaaaahahahahahaaaa! Superb eseu reusit de Bicfalvi! Marin Mot ar trebui sa ia notite, ca tot s-a calificat in finala campionatului... Ia uite ce gol au luat prostii! Au avut ghinion, bai! I-au furat arbitrii...

Elvetienii: Dupa o ocazie imensa a lui Eric Bicfalvi, acelasi mijlocas il scapa din marcaj pe Vlad Munteanu, care inscrie ca la antrenament, cu latu', de la 7-8 metri, pozitie centrala. Gol venit contra cursului jocului!

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

"Haide Steaua Bucuresti, lupta daca...". Iese Tibi Balan? HHUUUUUUU! Aplauze pentru Nastasie, bah, ca-i tanar, trebuie incurajat! Haaai, bai, Florine, cum dreaq ti-a luat ala mingea la 7 metri? "Suntem aici, pentru culori SI PENTRU-ALE NOASTRE VAAALOOORI...". "La tarani, M... la tarani", fu... si baga... in ... voastra. E pauza? De unde dreaq bem si noi ceva?

Echipa se ignora, pana cand dispare Cacareaza Intra Nastasie, iar Tibi Balan e fluierat, injurat... Pai nu se incuraja, bai, echipa? De fapt, si injuratura-i o incurajare, just! Olaroiu e langa Jeg. Oh, Doamne... Ce sut penibil a avut "Cioara". Daca la junori trage careva asa, e rupt pe genunchi de antrenori. Dupa prima repriza, 1-0 pentru "verze". Pai da, bah, da' verzele-s mai scumpe decat rosiile, indiferent de eticheta. Unde mai pui ca rosiile astea-s au clar de suferit din cauza CAP-ului care cica are grija de ele...

Elvetienii: Iese Tibi Balan, intra Nastasie. Probabil Tibi a avut probleme medicale, altfel ar fi ilogica schimbarea. Florin Costea ezita sa suteze si, la 6-7 metri de poarta, este deposedat de minge. Sut bun al lui Florin Costea, de la 20 metri, dar pe centru, astfel ca portarul oaspetilor nu a avut nicio problema in a retine balonul. Repriza se incheie fara nicio alta actiune notabila.

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

"Haide Steaua Bucuresti, lupta daca...". "Lupta, Steaua!". Du-te dreaq, bai, Tanase, cu vole-urile tale, cu tot. Biiinnneee Taaannnaaassseeee, GOOOOOOL! "Steaauaaa!", "Steauaaaa!". M... SUD! M... AISS! Facem 22 de puncte si suntem la 4 puncte de CFR, frate. Aaa, stai ca mai tre' sa dam unu'. Il daaam, maaa, nu se poate!

Echipa se ignora, pana cand dispare Cacareaza L-a scos pe Florin Costea? Ce, asta a jucat? De fapt, a fost adus de Jeg, evident ca a jucat. Ce vole a incercat Tanase... Ma mir ca nu si-a fracturat picioarele. Dom'le, frumos gol! Te pomenesti ca asta nu mai bea dupa 3 dimineata...

Elvetienii: Florin Costea a fost inlocuit cu Rusescu. Schimbare logica, Florin a facut figuratie. Inceput in forta al Stelei. Tanase a ratat vole-ul, trimitand mingea in pamant, de la 8 metri. Pacat... CE GOL SUPERB INSCRIE TANASE! FANTASTIC! Pacat pentru golul primit, insa.

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

Ne domina astia, bah? HUUUUUUU!!! Haaai, baaah, luati-le mingeaaaa aaaiiiiaaaaa!!! HUUUUUU!!!

Echipa se ignora, pana cand dispare Cacareaza Noi dam gol si aia domina, bai! Ar fi o mare dezamagire sa nu ne calificam macar in semifinalele Ligii Europa, behheheheheee, daca nu! E clar: Laurentiu Dinita va fi urmatorul antrenor. Se vede ca are spiritu' Stelei in sange, pune presiune pe adversar, nu a stat capra, deci e caracter, asa cum ii place Jegului!

Elvetienii: Surprinzator, dupa golul egalizator, elevii lui Laurentiu Dinita ataca mai mult si mai direct pe poarta. Actiune frumoasa a lui Nastasie pe partea dreapta, dar sutul sau (sau pasa?) este dezamagitor.

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

"Ros-albastrii, aaallleeeez...!!!", "... spre viiictorriiii o puuurrtaaaaam!". Aaaaaaaaaahhhhhh, Laaaatovleviiicci! "Lupta Steaua!".

Echipa se ignora, pana cand dispare Cacareaza Cata durere, cat chin, sa dai o pasa la vecin! Bai, nene, cum dreaq poti suta PARALEL cu poarta din 3 metri??? Lato e om de Nationala, ha?

Elvetienii: Prin minutul 60, jocul s-a mai dezmortit, presiunea asupra careului advers creste. Se poate! Nu avem prea multe faze de poarta, dar presam. Pacat ca Latovlevici nu a stiut ce sa faca la 3 metri de poarta...

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

Haaaai Mihaaai! Peeenaaltyyyy, baaaa! HUUUUUU! Miihaaaiiieee, laaas-o dreaaaaq, baaah! HUUUUU!!! 11 metri, baaaah!!! HUUUUUU!!!!

Echipa se ignora, pana cand dispare CacareazaSe vede ca Mihai si Florin sunt frati. Ala nu a sutat de la 7 metri, probabil vroia sa urce-n duble pana in inelu' al treilea al stadionului, in prima repriza, Mihai nu e in stare sa-si potriveasca mingea, din pozitie centrala, la vreo 12 metri... "E folbalishti ajtia, bre!". Iar o da Geraldo peste poarta, cu capu'. Io cre'ca Geraldo are mai multe ocazii clare pe meci decat atacantii. A-propos, nu intrase Rusescu?

Elvetienii: Mihai Costea nu preia bine la 12 metri de poarta si e deposedat, Bicfalvi suteaza bine de la 20 de metri, dar putin pe langa poarta, Geraldo Alves trimite iar putin peste poarta. Jucam bine, chiar foarte bine pe alocuri, dar avem ghinion.

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

Tanaseeeee, asa se centreaza, baaa? HUUUU!!! Sa-mi bag *&^&^&* in gura lui de taran! Ia uite ce i-a facut ala lu' Bourceanu, frate! Bara, bah, ejti nebun? Frate, m-au trecut apele!

Echipa se ignora, pana cand dispare Cacareaza Bah, nene, stii ce nu pricep io? Cum dreaq mijlocasii astia ai nostri... Ia uite: Bourcene, te-a trimis ala dupa tigari fara bani la tine, bai, de fugi dupa el, desi erai in fata lui? Ce sut, nene! Ce bara! Ala cum dreaq n-a pasat in spate? Ala cum dreaq n-a dat-o-n primu' fundas?

Elvetienii: Bourceanu este depasit cu usurinta de Popa, iar Vitinhna suteaza incredibil in bara, din lateral. Ocazie uriasa!

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

GOOOOOL RUSESCUUUU! BINE, BAAAA! STEAAAUUUAAAA... "Dinamo, M... Dinamo!"

Echipa se ignora, pana cand dispare CacareazaIncredibil ce sut a prins Rusescu! Io cre'ca baietasu' asta, Raul, e mult mai talentat decat nesimtit, da' astea doua chestii fac cu schimbu' cam des. Si nesimtirea ii trage presu' cam des talentului...

Elvetienii: Un gol de generic izbutit de echipa noastra! Extraordinara explozia lui Rusescu, extraordinar sutul, extraordinar golul! O actiune de fotbal adevarat!

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

Intra Mihalcea? Pai &*^&^%&)*&) HUUUUUU!!!

Echipa se ignora, pana cand dispare CacareazaBah, voi vedeti ca huiduielile astora se aud de vreo 100 de ori mai tare decat incurajarile? Iar incepe "puternica echipa oaspete" sa ne domine...

Elvetienii: Un gol de generic izbutit de echipa noastra! Extraordinara explozia lui Rusescu, extraordinar sutul, extraordinar golul! Pacat ca, in minutele care au urmat, Concordia este iarasi mai prezenta in joc.

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

Cum l-a facut Tanase p-ala, din calcai, frate! EEEEE!!! Coooosssttteaaaa, asa se suteaza, maaah? HUUUUUU!!!!

Echipa se ignora, pana cand dispare Cacareaza Da si Tanase doua goluri si se crede "jmeker", dribleaza cu calcaiu'. Nu pricep de ce se bucura aia din tribune, ca mingea s-a dus la oaie-n praznic si am pierdut posesia. Or sti aia mai mult fotbal, nah... ESEU MIHAI COOOSSSTTEEAAAA! Domnule Marin Mot, io v-am zis din prima repriza ca asta o sa-i sparga p-aia de la Baia Mare in finala...

Elvetienii: Un dribling cu calcaiul al lui Tanase dezmorteste tribunele, tinute in tensiune de dominarea teritoriala a oaspetilor. Pacat ca Mihai Costea nu a continuat faza ca Ionu Nastasie, spectaculos, spre Rusescu. Raul era singur. Asa, mingea s-a dus in peluza, in huiduielile justificate ale fanilor.

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

"Am avut si vooom aveeeaaa meeerrreeeeeuuuu...".

Echipa se ignora, pana cand dispare CacareazaCre'ca astia au sutat de cel putin 4 ori PE poarta in ultimele 10 minute si au ratat alte vreo 3-4 ocazii bune. Si astia-s Concordia Chiajna, frate, e incredibil!

Elvetienii: Concordia forteaza egalarea, pe fondul jocului mai slab al Stelei in defensiva. Este posibil ca oboseala sa-si spuna cuvantul, dupa meciul din Liga Europa.

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

E minutu' 88, frate, hai: "Lupta Steaua! Lupta Steaua!". "Novak! Novak! Novak!"

Echipa se ignora, pana cand dispare Cacareaza Aia, cand incep sa cante, nu pot striga mai mult de 2 ori "Lupta Steaua"? Intra Emeghara, un alt mos-speranta! Sper sa confirme!

Elvetienii: Novak Martinovici este inlocuit, in aplauzele intregului stadion, cu Emeghara. E frumos ca fanii au facut un banner imens, pe care s-a scris: "RESPECT, MARTINOVICI!".

"Patronu' se ignora, echipa se incurajeaza":

binneeee Bourceeennneee! Da' poate data viitoare cobori tinta cu vreo 20 de metri... "Laaa laaaa laaaa, Steaua Buuuucccuuuresssti..." Mi-as *&*)&^ i gura alora de SUD, muream naibii sa stiu ca iar faceau misto de mine! MURITI, BAAAA! "Dinamo, M... Dinamo! Dinamo, M... Dinamo! Dinamo, M... Dinamo! Dinamo, M... Dinamo! Dinamo, M... Dinamo!".

Echipa se ignora, pana cand dispare Cacareaza Gata, mi-am mai pierdut 2 ore din viata. Golurile Dodelei si al lui Rusescu puteam sa le vad si pe net, in vreo 2 minute. Da' daca aia nu puneau in rezumat bara alora? I-auzi-i iar p-aia cum injura "rivala"... Cum dreaq e posibil sa fii atat de penibil, frate?

Elvetienii: Meciul e termina in nota de dominare a echipei noastre, care a obtinut o victorie meritata, gratie nu atat unui joc superior calitativ, ci individualitatilor.

FCSteaua.ro


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Distrugerea jucatorilor - specialitatea casei

cu pieptul in fata si cu mintea goala (mediafax) Dacă săptămânile trecute ne-am ocupat de umilirea antrenorilor vezi articol si de frauda financiară făcută în club vezi articol, această mică trilogie ajunge la final, când vom face �