home
23-07-06

Trofeu cu rezerve (Prosport)!


Un trofeu aparent banal. Miza partidei, însã uriaºã. Mãcar dacã ne raportãm la orgoliile celor douã echipe.

Rapidiºtii nu au digerat prea bine succesul Stelei din campionat ºi din Cupa UEFA în detrimentul lor. De partea cealaltã, roº-albaºtrii aveau de luat o revanºã dupã înfrângerea, scor 0-2, suferitã pe acelaºi stadion în returul trecut.

Elevii lui Rãzvan Lucescu au ºtiut sã reacþioneze în faþa unui adversar ce a aliniat o echipã formatã mai mult din rezerve.

Giuleºtenii nu s-au aruncat în atac, dar nici nu i-au tratat de sus pe campioni. Cu un trio extrem de mobil, Buga, Griffiths, Burdujan, alb-viºinii au hãrþuit defensiva lui Olãroiu, dar au gãsit antidotul ºi pentru vârfurile roº-albaºtrilor, Badea ºi Cristocea, marcaþi om la om de Constantin ºi Perjã.

Firesc, þinând cont de aceste circumstanþe, giuleºtenii au fost mai mult la registru, creându-ºi ºi trei ocazii de a marca în prima parte a partidei, prin Bãdoi ('17), Burdujan ('42) ºi Nae Constantin ('45).

Deºi cu o formulã neomogenã, steliºtii au încercat sã þinã isonul prin semiocaziile lui Cristocea ('20) ºi Opriþa ('3).

Titularizat deºi nu era pus la punct cu pregãtirea, Coman nu a avut prea mult timp sã-ºi demonstreze valoarea pentru cã s-a accidentat în minutul 34.

Surprinzãtor, dupã pauzã elevii lui Olãroiu au început mai deciºi, Ochiroºii ('50) punându-l la încercare pe Mincã cu un ºut de la distanþã.

Totuºi ocazia mai mare au avut-o tot viºiniii, prin Bãdoi ('54), ºutul acestuia fiind excelent parat de Carlos.

Time-out-ul oferit de Tudor ambelor echipe pentru a bea apã, temperatura fiind ridicatã ºi la ora partidei. Când cele douã echipe aºteptau minutele de prelungiri, Opriþa a profitat de o ieºire greºitã din poartã a lui Mincã, înscriind golul victoriei steliste.

N-a fost ca-n UEFA

Dupã o vacanþã ce a pãrut mai scurtã ca niciodatã, prima partidã oficialã a sezonului 2006-2007 nu a trezit prea mult interes în rândul spectatorilor.

Cu o orã înainte de startul partidei, în tribunele Stadionului Naþional (foto) abia se distingeau 2.000 de fani, cei mai mulþi dintre ei suporteri ai Stelei, restul ajungând pe ultima sutã.

Fiind puºi la curent cu declaraþia lui Gigi Becali, fanii campioanei au pregãtit un banner sugestiv: "Trofeul este derizoriu, cuceriþi-l din orgoliu".

Nici fanii alb-viºiniilor nu au rãmas mai prejos. "Pentru noi nu sunteþi eroi", mesaj ironic dedicat calificãrii Stelei în semifinalele Cupei UEFA.


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.