home
27-10-11

Cupa, fuse si se duse

Sezonul trecut a fost un accident frumos. Steaua a revenit la normal: a pierdut inca din fazele timpurii cu o echipa mult mai slab cotata. Meciul cu Poli Timisoara, desi se anunta complicat macar prin prisma rivalitatii cunoscute, s-a dovedit de nerezolvat pentru (inca) antrenorul Stelei, Ilie Stan.

Cu toate acestea, cel putin a doua repriza a oferit un spectacol destul de agreabil, macar pentru un microbist neutru. De la 2-0, meciul a fost deschis, in viteza, pe contre. Steaua s-a aruncat in atac, constienta ca n-are ce pierde. Multi jucatori au dat dovada de o tehnica si o putere de combinatie pe care nu le banuiam. Desigur, asta a fost posibil si datorita valorii scazute a timisorenilor, care nu s-au inchis si nu au refuzat jocul. Astfel au fost posibile incursiunile lui Costea, Latovlevici sau Balan, astfel a fost posibila si ratarea magnifica a lui Mihai Costea (care, in ciuda calitatilor sale, ramane robul unui defect capital: nu ridica ochii din pamant!).

Toate acestea insa nu vor tine de cald pentru palmaresul echipei si nu vor sterge o noua rusine, inca una, din lungul sir al evolutiilor catastrofale din Cupa: U Cluj, Petrolul Ploiesti, Gloria Bistrita, Rapid Electromagnetica, Sportul Studentesc... De-acum incolo, cu jumatate de sezon compromisa (jumatatea mai buna, in speta), ramane doar numaratoarea inversa:

- pana cand va mai ramane Ilie Stan antrenor?
- pana cand unii "avizati" vor gasi in toate aceste esecuri tot felul de cauze secundare, precum jucatorii, antrenorul si chiar suporterii?
- pana cand unii suporteri vor indura zbaterile agonice ale echipei noastre?
- pana cand il vom mai suporta pe Becali?

Chinul continua, a devenit a doua noastra stare.

P.S. 11-le care a intrat, si el, in istorie:

Stanca - Mustaţă, Galamaz, Iliev, Latovlevici, Bourceanu, Răduţ, Tănase, Bălan, F. Costea, M. Costea


fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Distrugerea jucatorilor - specialitatea casei

cu pieptul in fata si cu mintea goala (mediafax) Dacă săptămânile trecute ne-am ocupat de umilirea antrenorilor vezi articol si de frauda financiară făcută în club vezi articol, această mică trilogie ajunge la final, când vom face �