home
27-10-11

A fost odata o echipa

La 7 iunie 1947 avea sa se nasca cea mai valoroasa echipa din Romania, se numea STEAUA Bucuresti, avea sa castige cupe, campionate, trofee internationale, si sa isi atraga de partea ei faima si suporterii din toata Romania. Dar din pacate in 2003, echipa s-a imbolnavit foarte grav de virusul George Becali, si a inceput sa slabeasca, a mai avut cateva tentative de a se ridica, dar din pacate cu boala este greu sa te lupti, si STEAUA a ramas imobilizata la pat.

Acum, din puternica si temuta STEA a ramas doar numele si amintirea unei echipe ce se stia ca va castiga inca de la vestiare, dar nu pentru ca erau aranjamente, ci datorita vitezistilor ce aveau sa intre pe teren.

Acum, STEAUA se zbate in mediocritate, se lupta cu echipe care in alte conditii se punea doar problema numarului de goluri marcate in poarta lor, marii rivali din campionat au inceput sa se uite de sus, in Europa nu mai este o sperietoare, si mai mult, se face de ras cu echipe de mana a 2-a, suporterii s-au saturat si ei si s-au indepartat de echipa, lasand-o in cel mai greu moment din istoria ei.

Fara stadion si o baza de pregatire, cu transferuri de la echipe retrogradate, sau mercenari care nu stiu istoria acestui club, fara un capitan, fara un viitor la centrele de copii si juniori, cu antrenori dornici dar batjocoriti dupa cateva saptamani, nelasati sa-si faca meseria, ajunsa sa isi dispute meciurile de acasa prin alte orase, sau pe Arena Nationala, ca, “este mancarea mai buna”, STEAUA rasufla din ce in ce mai greu. Traieste dar nu poate da mai mult. Jucatorii care s-au folosit de ea ca sa ajunga mari glorii parca au uitat si ei, sau nu mai vor sa o ajute, cu nici macar o vorba.

STEAUA nu poate lupta singura cu acest virus transformat in cancer, George Becali, STEAUA are nevoie de suporteri, de marii ei jucatori, de oamenii care iubesc acest club, de casa ei… stadionul Ghencea, de justitie, STEAUA nu are nevoie de mila, de scuze, de ura, de indiferenta… boala este grea, dar daca nu lupti cu ea, nu ai cum sa supravietuiesti… STEAUA trebuie sa supravietuiasca!

Daniel-Ionut

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Distrugerea jucatorilor - specialitatea casei

cu pieptul in fata si cu mintea goala (mediafax) Dacă săptămânile trecute ne-am ocupat de umilirea antrenorilor vezi articol si de frauda financiară făcută în club vezi articol, această mică trilogie ajunge la final, când vom face �