home
25-10-11

Solutia e la Armata si Justitie

Faptul ca Steaua, in varianta cunoscuta si dorita de majoritatea romanilor, a disparut, este evidentiata (daca mai era nevoie) de doua elemente simple. Banel Nicolita a devenit element de reper in echipa ros-albastra, realitate demonstrata de evolutiile absolut sterse ale stelistilor mult sub ceea ce aratau (chiar si) mediocrele exprimari ale echipelor antrenate de Stoichita, Lacatus si Cartu. Adica un jucator care nu ar fi avut loc nici macar in primul unsprezece al teamului stelist din anii 90 si nu mai pomenesc aici de echipa Nationala din acea perioada, a ajuns sa fie regretat, iata o dovada simpla a decaderii fotbalistice. De-a lungul timpului au plecat jucatori imensi din curtea Stelei si mereu s-au gasit inlocuitori, echipa renastea. Acum am ajuns sa-i regretam pe Nicolita si - de ce nu ? - pe Dica pentru ca nimic nu a mai venit din urma.

Apoi, Romica Surdu, un jucator absolut imprevizibil si dezlanat pe teren, cu evolutii preponderent sterse si rare sclipiri (vezi golul fasait cu Rapid din Cupa Romaniei) s-a apucat sa injure numele Steaua la presiunea fanilor rapidisti. Acum, sincer, Romica nu are nici o vina, el practic continua lungul sir al jucatorilor ros albastri care au plecat (alungati/cedati/imprumutati/vanduti) si care s-au apucat apoi sa injure numele echipei. In aceasta situatie vinovati sunt cei care aduc astfel de jucatori la echipa ros-albastra pentru ca, din cate imi amintesc, nu era chip in urma cu cincisprezece ani de asa ceva in curtea militarilor. Nu i-ai fi auzit pe Miu sau pe Prodan sa faca asta pentru ca, cel mai probabil, Miu si Prodan nu ar fi plecat de la Steaua la alta echipa din campionatul Romaniei, datorita unor motive care SCAPA CONDUCERII DE ASTAZI dar si multor natafleti de tipul „ne-a Gigi da bani la echipa”.

Sa mai discutam acum de vinovatii pentru aceasta prabusire a echipei este in zadar. Mahnirea este imensa deoarece momentul a fost anticipat si nu de acum ci in urma cu trei-patru anisori. E si mai dureror sa anticipezi si sa vezi ca te descompui bucata cu bucata, iar fiecare zi care trece este de fapt una pe un alt drum, unul nedorit.

Situatia a ajuns atat de dezastruoasa incat orice solutie care ar aduce in mod real o refacere a imaginii si a calitatii jocului nu este posibila deoarece aceste solutii ar presupune o reorganizare din temelii a Stelei sau o eliminare a raului. Dat fiind faptul ca a doua varianta s-a incercat a fi facuta de o parte foarte mica a suporterilor Stelei, actiune soldata cu zero reusite, iar prima reprezinta o gluma imensa numai cand te gandesti la ea, pentru ca iti apar in fata chipul si grimasele lui Becali, iar in urechi auzi discursu-i absolut nerod, ramane doar ca bunul Dumnezeu sa intervina si sa aplice Justitia dar si Armata.

A, uitasem: La Multi Ani Armata Romana! Echipa care te-a reprezentat candva nu-ti face cinste, un cioban se lauda ca e a lui si o tine pentru a se face de ras in competitii.


"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Distrugerea jucatorilor - specialitatea casei

cu pieptul in fata si cu mintea goala (mediafax) Dacă săptămânile trecute ne-am ocupat de umilirea antrenorilor vezi articol si de frauda financiară făcută în club vezi articol, această mică trilogie ajunge la final, când vom face �