home
13-10-11

Sa desfacem sampania! Vine atacantul de milioane! - 13 octombrie

Joi, 13 octombrie este o zi mare, o zi in care merita sa scoatem sampania de rece si sa punem pe masa paharele alea bune, de sarbatoare. Dupa ani si ani de asteptari, bunul creditor al Stelei indeplineste visul vietii pentru multi dintre fani - aduce un atacant de... milioane!

Poate ca multi dintre voi v-ati indoit, v-ati pierdut credinta, si meritati acum o palma, macar morala. Sub titlul "Ilie a cerut întăriri, şefii lucrează pentru el! Un atacant de perspectivă de la Inter Milano e pe lista Stelei!", Prosportul anunta, in exclusivitate binenteles, ca vine masina de goluri.

Nu e Falcao, nici Hulk... nu e nici macar amaratul de Tevez sau fitosul de Neymar. Nu, cineva MAI BUN. Eterna speranta a fratilor impresari... DENIIIIIISSS ALIIIIIIBEEEEEEEEC !!!

"Ilie Stan şi Helmut Duckadam au afirmat că Stelei îi mai trebuie un atacant şi un portar în perioada următoare. Două variante propuse roş-albaştrilor sunt Denis Alibec şi Eduard Stăncioiu.

Cât priveşte întărirea compartimentului ofensiv, există deja un nume pe lista oficialilor roş-albaştrilor: Denis Alibec. Fotbalistul formaţiei Inter Milano, actualmente împrumutat în Belgia la Mechelen, ar putea îmbrăca din iarnă tricoul Stelei. Alibec este un tânăr atacant de mare perspectivă, nu degeaba a ajuns la Inter. Ni s-a mai spus despre el şi cu alte ocazii ale perioadelor de transferuri, dar din diferite motive nu a ajuns la Steaua. Vom vedea ce va fi şi în această iarnă, le-a spus lor o sursa care sigur nu e Rotaru, ca el e sursa anonima numai la concurenta.

Nu-i asa ca sunteti mai increzatori, mai plini de viata, mai optimisti si dornici sa reveniti pe stadion?

Altfel, o serie de stiri total nesemnificative... Tatarusanu o sa fie fortat pentru meciul cu Rapid, tradatorul de Levy crede ca lui Ilie "Iliesta" Stan o sa-i fie greu, obraznicul ala de Dan Petrescu a indraznit sa il critice pe ne-a Gigi si multe altele asemenea.

Pana maine, cand probabil vom afla tot din Prosport numele mijlocasului "de 5-6 milioane" promis la pachet cu atacantul nu ramane decat sa savuram sampania proaspat deschisa si sa visam la finala Europa League!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

George Ogararu: "Fotbalul de azi este un mutant a ceea ce era odata"

Un Domn: GEORGE OGARARUGeorge Ogararu este unul dintre fotbalistii pe care iti face placere sa ii auzi vorbind. De aceea ne-am gandit sa mai aflam cate ceva despre ceea ce gandeste fotbalistul in afara terenului de joc.