home
07-10-11

Anunt umanitar lansat de TVR Iasi: Ajutati-l pe David!

Anunţ umanitar lansat de TVR Iaşi: Ajutaţi-l pe David!

Nadia şi Gabriel au vrut să devină părinţi pentru a doua oară, dar fericirea brusc le-a fost năruită la naştere. David s-a născut în urmă cu 9 luni la maternitatea Cuza Vodă din Iaşi, acolo unde a stat internat mai bine de 3 luni la secţia de neonatologie pentru că s-a născut prematur.

ENCEFALOPATIE HIPOXIC-ISCHEMICĂ PERINATALĂ, PARALIZIE CEREBRALĂ, TETRAPAREZĂ SPASTICĂ sunt doar câteva dintre afecţiunile grave de care suferă fiul lor. Deşi are 9 luni, David arată ca un copil de 3 luni şi încă nu a rostit primele cuvinte -”mamă” şi “tată”, aşa cum ar fi trebuit să o facă demult. Nimic mai dureros pentru un părinte. Părinţii lui nu au banii necesari pentru tratamentul fiului lor şi speră într-o minune, care se poate înfăptui doar cu ajutorul nostru. Şansa recuperării lui David putem fi chiar noi.

Mama: „ Aş vrea să ne ajutaţi să-l salvăm pe David, iar pentru acest lucru am deschis două conturi la Banc Post în care puteţi dona pentru recuperarea lui.”

CONT ÎN LEI: RO 86 BPOS 07207878987 RON 01
CONT ÎN EURO: RO 21 BPOS 07207878987 EUR 01


Daca doriti sa-l ajutati pe David, sunaţi la TVR IAŞI, la numărul de telefon: 0232.213.600.





via blog-crestin-ortodox.blogspot.com

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di