home
04-10-11

MApN nu cedeaza nici la santajul emotional cu Iordanescu

Tatăl eternului secund din ultimii ani, Anghel Iordănescu, a fost invitat de CSA Steaua să-şi clătească ochii cu "paragina" care domneşte în Ghencea după plecarea Celui-Fără-De-Care-Nu-Se-Poate. Şi... ŞOC! Stadionul Steaua arată impecabil!

Comandantul George Boroi a exclus, de faţă cu "intermediarul între CSA şi Gigi Becali", orice înţelegere cu Cel-Fără-De-Care-Nu-Se-Poate, dacă ăl' care tot instigă la aplicarea legii (cu suporterii, cu DNA, etc, etc, etc) nu respectă o înţelegere scrisă cât se poate de clară.

Anghel Iordănescu: "Sunt aici ca prieten al fotbalului, la invitaţia domnului comandant Gerorge Boroi. A spus că o să mă impresioneze ce o să văd. N-am crezut, dar aşa este. Dorinţa mea easte ca Ministerul Apărării şi Gigi Becali să ajungă la o înţelegere, iar echipa să se întoarcă unde îi este locul. Din ce ştiu eu şi Gigi Becali ar accepta întoarcerea. Steaua trebuie să joace în Ghencea, aici sunt istoria, tradiţia şi viitorul acestui club. Puterea Stelei se regăseşte în tribunele pline de fani de aici. Eu fac o conexiune, sunt un fel de liant între CSA Steaua şi Gigi Becali".

George Boroi: "Noi aveam obligaţia de a reface acest proiect. Am refăcut alimentarea cu apă, curentul, am reprat şi înlocuit 10.000 de scune şi, nu în ultimul rând, am refăcut gazonul. Însămânţarea terenului a costat 2.000 de euro, preţul a venit de la oameni pricepuţi care iubesc fenomenul Steaua. Şi terenurile de antrenament le-am întreţinut şi arată foarte bine, iar pe terenul principal s-ar putea disputa un meci chiar şi acum. Este opţiunea lor dacă se întorc, dar locul echipei este aici. Este puţin probabil ca altă echipă să se gândească că poate juca aici. Dar până când datoria nu va fi achitată, în valoare de aproximativ 570.000 de euro, este exclusă orice înţelegere".

E sfârşitu' lumii băi: gazonu' a costat doar 2.000 de euro, se poate ca stadionul Ghencea să arate foarte bine şi fără Cel-Fără-De-Care-Nu-Se-Poate...

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di