home
25-09-11

Criza cu reluare

"Steaua pierde doua puncte si intra in criza" afirma pe final de meci unul dintre comentatorii partidei cu Sportul de astazi. Gresit domnilor, Steaua se afla intr-o situatie de criza de mai multi ani, fenomen ce se adanceste la fiecare debut de nou sezon fotbalistic, din momentul in care oaia parlamentara este implorata sa intre in direct la GSPTV, Sport.ro sau Digisport. Pentru ca, nu-i asa? romanii vor rahat si li se da ceea ce vor, asa cum ne-au invatat marii gazetari de sport ai tarii (putem sa-i numim si chiar vor fi citati in viitor, dar nu este cazul in acest articol).

Interesant este faptul ca galeria prezenta la meci, adica fix aceea care prefera sa nu-l conteste pe George Becali si exact aceea care a cerut-o pe Steaua inapoi in Ghencea, l-a huiduit ultimile zece minute in draci pe unul dintre jucatorii stelisti, Tanase. Asta dupa ce, din minutul 60 nu s-a prea mai auzit cu scandari pentru incurajarea fotablistilor asa cum o facuse in prima repriza. E un alt fel de stelism, unul mai greu de inteles.

Bineinteles, mesajul e simplu. De tot raul care se intampla la echipa sunt vinovati de-a valma antrenori, jucatori, manager, portari si femei de serviciu. A, si Sudul. Nici un cuvintel de rau la adresa marelui carmaci, unul care - nu-i asa? - baga bani la echipa si nici o asumare de raspundere pentru aceia care privesc in alta parte desi rahatul este la picioarele lor si pute.

Acum daca tot a venit vorba de banii investiti de latifundiar (o fi vreo noua porecla pentru un cioban imbogatit din smenuri cu terenuri?) trebuie sa scoatem in evidenta si umila noastra parere (pentru cei cu acces mai limitat la biblioteca, trebuie explicat ca e o figura de stil folosita in literatura din cele mai vechi timpuri, la fel ca si punerea eu-ului la persoana a treia) si anume trebuie sa precizam faptul ca Becali nu a plecat din Ghencea din cauza costurilor ci pentru ca a fost nevoit s-o faca din cauza protestelor.

Pentru voievod, Ghencea este o casa straina, una in care mereu I SE VA CERE SOCOTEALA un loc care-l domina, pe care nu-l poate controla si unul devenit nefolositor atata vreme cat necesita efort si bani in timp ce ultrasii vin ca sa iti aduca aminte de mizeria ce te inconjoara si ti-o pot demonstra aratandu-ti clasamentul si reluari ale zecilor de meciuri chinuitoare (nu a fost cazul astazi, ros albastrii facand in mare parte un meci foarte bun). Pentru Becali, stadionul Steaua a fost o scena de teatru atunci cand numele i-a fos scandat, iar acum este tamaie.

Din nefericire pentru el, marele carmaci a facut o gafa de proportii atunci cand a motivat plecarea invocand sumele mari de bani necesare chiriei stadionului pentru ca a demonstrat lumii clar faptul ca echipa de fotbal Steaua Bucuresti are un pret pe care el nu-l poate plati. Iar acest om a candidat la functia de Presedinte al Romaniei si ne reprezinta in Parlamentul Europei, este incredibil ca poate sa debiteze asemenea tampenii.

Acum ramane problema antrenorului. Chiar, nu v-ati plictisit? Levi este al N-lea tehnician care va pleca din acelasi motiv: indiferent de jucatorii cumparati, imprumutati sau veniti liberi de contracte, echipa de fotbal Steaua Bucuresti a uitat sa joace fotbal, nu marcheaza goluri chiar si cand joaca bine, iar fotbalul ei este unul deficitar. Din nefericire si Levi va pleca, iar tragedia noastra este ca in clipa de fata dar si atunci in momentul plecarii, vor fi destui idioti care vor crede in aceasta masura ca fiind una necesara si vor spera in mai bine odata cu venirea noului tehnician, bineinteles un credincios si un prieten al oierului. Si o vom lua de la capat....

Becali, fara reactie la injuriile adresate de stelisti


Becali, pulverizat de FANI in Regie! Nu a avut reactie in fata lor: Baaa, la puscarie cu tine! VIDEO incredibil pe www.sport.ro




Becali, huiduit in Ghencea! UMILINTA MAXIMA: Rapidistii au sarbatorit in parcare victoria impotriva Stelei! VIDEO: pe www.sport.ro

Becali injurat in Ghencea!

Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

AISSIn urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stel