home
10-09-11

Sa cante maseuza

Dacă mai aveam vreun dubiu că fotbalul românesc se mai poate salva, atunci evenimentul de marți ne-a convins pe toți că trebuie să ne reorientăm spre alte campionate sau chiar alte sporturi. Subiectul drapelului și al gazonului a fost discutat de toată lumea, s-a redescoperit că avem un stadion nou, dar și o gaură financiară de aproape 100 de milioane de euro, bani care au fost făcuți nevăzuți de primărie.

În 2011, prestigioasa revistă Forbes a realizat un top cu cele mai scumpe stadioane de fotbal din lume, iar clasamentul arată cam așa:

1) Noul Wembley – 1, 5 miliarde de dolari, 96.000 de locuri.
2) Stadionul Olympic (Canada) – 1.4 miliarde de dolari, 60. 000 de locuri.
3) Stade de France – 974 milioane de dolari, 80.000 de locuri.
4) Emirates – 770 milioane de dolari, 60.000 de locuri.
[....]

În respectivul clasament nu se afla și National Arena, acesta nefiind încă terminat în momentul clasamentului, dar aparent suma folosită este undeva pe la 401.257.129 de dolari, incluzând aici și TVA-ul. Bineînțeles că totul urmează să fie cusut cu ață albă, urmrează să se doarmă în continuare, nu contează absolut deloc că totul este în vileag, că absolut toată lumea se întreabă de ce există această gaură financiară. Episodul urmează să treacă, noi să uităm și cazul să se închidă. În fond și ce dacă lipsesc 100 de milioane, ce contează că drapelul este aruncat la gunoi sau că avem un gazon făcut praf de același frate de baron? Contează că ne-am sesizat? Că ne-am prins de fraudă? Este amuzant că alții consideră Transnistria, Bahamasul sau alte locații ferite de văzul lumii, paradis financiar. Noi suntem exemplul perfect de fraudă, corupție și hoție.


Revenind la fotbalul românesc, am stat și am urmărit emisiunea în care fanfaronul, tratat de toata lumea cu ”domnul” s-a trezit să îl facă zob pe Ion M.Ionita, unde bineînțeles nu s-a trezit nimeni să îi taie legătura în direct, că deh, pentru câteva clipe de audiență orice invitat poate să fie batjocorit cum trebuie, de primul analfabet al țării.

Înainte de prezența de la Realitatea, Gigi Salvatorul a făcut un adevărat tur de forță pe toate posturile de sport, unde impreună cu o unealtă a diavolului, un ipad, a făcut o prezentare legată de modul în care el amână meciul cu Schalke, că rezolvă gazonul în 4 zile și tot așa. Era tare interesant dacă și Oțelul și Rapidul jucau acest meci acasă în această etapă de cupe europene, să vedem și noi cum se pot juca atâtea meciuri pe această arenă. Dacă situația Oțelului o înțeleg, fiind complet lăsați de Mittal să se descurce singuri, poate chiar și situația Rapidului, știind cum este de zgârcit Copos, însă nu ai cum să nu te distrezi de această atitudine ”țigănească” a Stelei. Pe lângă faptul că noua arena din București aparent a fost acaparată de cuceritorul Gigi, care bagă și scoate gazoane după bunul lui plac, este amuzantă să vezi cum la orice construcție nouă, echipa creditorului este prezentă, exact cum vedem cerșetorii la poarta Bisericii. Îmi este milă de cei din Cluj și din Ploiești care vor pune în funcțiune stadioane noi și se vor trezi cu ”Harlem Globetrotters” la ei la poartă aproape săptămânal. Urmează ca Gsp TV să își schimbe numele în Gigi TV, urmând un reality show 24/7 cu Gigi, asemănător cu emisiunea americană cu surorile Kardashian și atunci putem să ne relaxăm, să ne așezăm în fotoliu și să așteptăm să înceapă să cânte Maseuza.


I.N.Money

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

AISSIn urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stel