home
04-09-11

Pret pentru cel ce nu vrea sa se manjeasca

In cazul lui Ogararu se invoca varsta ca scuza pentru bariera impusa, uitandu-se faptul ca jucatori ca Milla, Maldini, Inzaghi, Shilton, Belodedici, Lacatus, Rotariu si Ungureanu au jucat fotbal pana ce au ajuns bunici. Si la cel mai inalt nivel, iar lista poate continua.

Jos palaria pentru valoarea lui Emeghara, una nedovedita din pacate doar din cauza problemelor de sanatate, dar sa ai nesimtirea sa iesi in fata si sa afirmi ca ai preferat sa aduci un jucator care se accidenteaza mereu si ca nu-l aduci pe Ogararu din cauza varstei sale este strigator la cer.

Cu acest tip de practici Steaua si-a pierdut identitatea, reperele. Fitilismul l-a caracterizat intotdeauna pe Mihai Stoica dar slugarnicia nu. Era o ultima farama de care ma agatam pentru ca mereu am crezut in manager, desi omul ma dezamagea. Acesta era si motivul pentru care m-am agatat mereu cu speranta de o revolta a omului de fotbal impotriva prostiei patronului.

Din pacate a aparut episodul in care cutia de carton a devenit din exemplu un simbol al stilului de viata si totul s-a daramat. Mai rau, probabil simtindu-se dator fata de un individ la fel de josnic, MM a ales sa actioneze ca un paznic de parcare al unui hotel. Nu ai cum sa te numesti Steaua Bucuresti si sa prezinti lumii asemenea „vitrina” o imagine a rusinii, a lipsei de demnitate. Imi pare rau de Tanase, Prepelita, Stancu sau Gardos, de fratii Costea dar la randul lor vor fi sacrificati, fotbalistic vorbind, la fel ca ultimile trei-patru generatii de fotbalisti care ar fi putut face performanta daca ar fi fost introdusi in sistemul de valori numit cu nostalgie astazi "spiritul Stelei". "Steaua nu se refuza" ati zis? Poate ca da, dar acea Stea a murit. Oameni ca Becali si Stoica au sugrumat-o, iar vinovatii suntem noi, cei care ne batem cu pumnul in piept urland mincinos "pana la moarte" dar pasivi si ipocriti pana peste cap.

Pentru toata lumea este clar faptul ca Ogararu nu a fost adus la Steaua nu pentru ca nu ar avea valoare sau din cauza varstei sale ci dintr-un motiv simplu: George, probabil pe fondul educatiei primite, este un om de caracter, un tip simplu care indrazneste sa puna ceva sinceritate in faptele sale si sa se ghideze dupa niste valori, adica exact genul care vine in conflict cu toata mizeria intretinuta constant de claca (cloaca?) Stoica, Argaseala, Ce-are ursu-n loc de mana(?) si patronata de Vesnicul Oier.

Mihai Stoica, omul care ne da subtil exemple de civilizatie indicand publicul de pe alte stadioane cu o falsitate fara de margini, el care a avut indrazneala sa loveasca un spectator de pe stadionul Steaua in timpul unui meci de fotbal, cel care se implica activ in divizarea membrilor GALERIEI ECHIPEI DE FOTBAL STEAUA, a devenit in ultimul an un simbol al minciunii prost ambalate si al slugarniciei fata de un oier, in fond o expresie clara a neputintei sale de a trai DECENT, de a face fotbal fara a se balacari.


"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

AISSIn urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stel