21-08-11

Final de hegemonie

Asa cum anticipam inca din clipele finalului de meci cu bulgarii, Steaua nu este o echipa atat de buna pe cat o trambiteaza unii. Cu toate acestea, in ciuda infrangerii, ros albastrii nu au jucat chiar atat de rau in aceasta seara. Din pacate au inceput sa joace fotbal abia atunci cand adversarul avea doua goluri in avans.

Chiar si asa, trebuie evidentiat un singur aspect imbucurator: spre deosebire de meciurile (nenumarate) din sezoanele precedente cand stelistii, condusi fiind, se chinuiau sa plimbe mingea de-a latul terenului, incapabili fiind sa joace agresiv, in aceasta seara au incercat si au reusit partial sa imprime agresivitate in joc fapt ce le-a adus si un gol pe final de meci.

Sa fim seriosi, penalty-ul a fost inventat de un arbitru "gazdar" si anti Steaua pe tot parcursul meciului, dar asta nu scuza greselile imense din apararea noastra si nici faptul ca Latovlevici (extrem de slab, al doilea meci foarte prost dupa cel din UL) si Nicolita sunt titulari.

Asa cum anticipam in ultimul articol postat pe acest site, George Becali a reusit chiar mai devreme decat ma asteptam sa se comporte asa cum stie el mai bine si anume prosteste. A plecat ca un las de pe stadion incapabil fiind sa accepte cu barbatie sa stea alaturi de echipa pana la final si a intrat in direct la un post de televiziune pentru a-si critica jucatorii si pentru a-si ameninta subtil antrenorul.


"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di