19-08-11

Vremea behaitului

Steaua a castigat aseara in fata unui adversar facil nu fara sa tremure. Evolutia ros-albastrilor a oscilat intre mediu-bine catre penibil. Din fericire, TSKA Sofia nu are in echipa jucatori buni la finalizare, fotbalisti capabili sa bage mingea-n ate, iar Zicu nu prea putea s-o faca impotriva stelistilor nici cand avea 10 kg mai putin sau, mai nou, o poarta goala pazita doar de gheata (sa zicem nr 43) a lui Iliev.

Acum, dupa aceasta victorie epocala si dupa o probabila noua calificare in grupele Europa League a venit si timpul LOR. Pregati-va pentru Maria lui Scooter, pentru imaginea grotesca a unui analfabet oier care tuna si fulgera si mai ales, pentru linguselile parazitare ale unor realizatori tv care se vor calca in picioare pentru a-l baga in direct cat mai repede pe badaran.

Ieri, grasunul realizator tv de la gsptv mai avea putin si-l alinta pe Becali invocand ironic printre clefaieli si alintaturi "perfectiunea altora" care ar avea nesimtirea sa-i critice gramatica marelui om. Na, politica binecunoscuta a trustului constient ca nu poti sa traiesti vanzand fituici si CD-uri cu Bug Mafia sau Parazitii (pe cand o sa fie Clopotica?).

Steaua are un lot bunicel, Becali constient fiind ca mutarea echipei din Ghencea reprezinta un pas delicat si riscant, "a bagat mana in buzunar" (a se citi a luat jucatori ieftini, liberi de contract sau sub pretul real al pietei, profitand de conjunctura Craiova-Timisoara) pentru ca nu-si putea permite un nou esec, unul care sa-i confirme totala nepricepere in ale fotbalului. Norocul sau se numeste (si) de aceasta data Mihai Stoica, un pricepul in ale fotbalului, practic personajul care a intarziat falimentul Stelei oierita de Becali.

Sa recunoastem, Steaua are echipa, dar asa a avut si-n anii trecuti, iar lucrurile au mers prost in final pentru ca George Becali inseamna scandal, prostie si lipsa de tact. Pe scurt, cancerul omoara orice organism din interior. Aseara echipa a fost sustinuta - adevarat este - de peste 18.000 de spectatori, dar sustinerea s-a facut ca la teatru. A lipsit spiritul de lupta al Ghencei si va fi interesant ce se va intampla in viitor cand exotismul acestor deplasari va disparea, iar personajul Becali va continua sa faca ceea ce stie el mai bine: scandal si circ.

Singura sansa pe care suporterii o au pentru a o revedea pe adevarata Steaua in Ghencea este ca actuala echipa a lui George Becali sa nu se mai numeasca Steaua Bucuresti, iar o alta grupare sportiva sa joace pe stadionul Steaua pastrand palmaresul realizat pana in anul 2003. Pun pariu ca orice facatura fotbalistica cu numele Steaua 2003 sau FC Pipera Soarele e Sus pe Cer, nu va mai atrage spectatori pe stadioanele Romaniei deoarece fara Steaua (nume, palmares trecut si stadion) Becali este doar un samsar guraliv pe gsptv si pe Maybach.


"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di