home
19-05-06

MM Stoica:"Lucescu e frustrat" (GSP)!


Atacul lansat zilele trecute de antrenorul lui ªahtior la adresa Stelei ºi dezvoltat într-un interviu acordat ieri Gazetei, în care acuzã, pintre altele, trupa din Ghencea cã "se comportã ca pe vremea lui Ceauºescu, numai cã acum s-a schimbat numele dictatorului cu alte nume", a determinat o replicã violentã din partea lui Mihai Stoica.

"Steaua l-a pus mereu în umbrã"

"Toatã viaþa lui, Mircea Lucescu a fost un frustrat ºi niciodatã nu-ºi va putea înfrînge frustrãrile. Indiferent cîte campionate va lua în Ucraina ºi indiferent cum le va lua, pentru cã eu am informaþii despre ce se întîmplã acolo ºi ºtiu cum le-a cîºtigat, tot nu va reuºi vreodatã sã ajungã la nivelul Stelei", a declarat MM.

"De altfel, Mircea Lucescu este cel mai mare duºman al Stelei, însã, din pãcate pentru el, rezultatele pe care le-a obþinut nu-l recomandã ca un adversar de calibru. Nu l-am auzit vorbind pe Lucescu dupã ce a fost eliminat de Lille în 16-imile Cupei UEFA, tipic pentru el, dar acum vãd cã deschide gura. Niciodatã nu va face performanþe la nivelul Stelei ºi mereu a trebuit sã se dezvolte ca antrenor în umbra rezultatelor Stelei", a continuat MM.

"Denatureazã adevãrul"

Oficialul Stelei ºi-a înteþit apoi tirul acuzelor: "Mircea Lucescu nu a inventat, dar a perfecþionat, în anii '80, un anumit sistem din fotbalul românesc, pe care îl foloseºte acum ºi în Ucraina. Nu ºtiu cum îºi permite Lucescu sã minimalizeze rezultatele Stelei din anii '80 ºi sã denatureze adevãrul din acest campionat. Rapid a fost clar avantajatã de arbitri ºi a rãmas în cursa pentru titlu tocmai pentru cã a cîºtigat puncte cu ajutorul arbitrilor, inclusiv în meciul direct cu noi, cînd Rada n-a fost eliminat pentru un fault criminal la Rãdoi, iar Nicoliþã a primit cartonaº roºu în loc de galben", a mai adãugat MM.

"Lucescu întrece orice limitã. Sã nu uite cã Hagi l-a pus la punct odatã, acum fac ºi eu acelaºi lucru pentru cã jigneºte milioane de suporteri steliºti"

"Toatã lumea ºtie ce fãcea el cînd era la Dinamo. Ar fi ultimul om din fotbalul românesc care ar trebui sã ne predea lecþii de moralitate"

"Cît voi fi eu la Steaua, Mircea Lucescu nu va cãlca în Ghencea ca antrenor, pentru cã noi ne respectãm suporterii. Îi recomand sã nu mai pronunþe numele Stelei pentru cã l-am tot vãzut spunînd cã el nu va veni antrenor în România, la Dinamo, Rapid sau Steaua. Se propunea singur la noi"

"Are o problemã permanentã ºi personalã cu Steaua. E singurul care a atacat continuu Steaua fãrã vreun motiv. Acum are ºi motivul: fiu-sãu e la Rapid"

Mihai Stoica

Ironic cu Rãzvan: "Eu nu-l rog pe tata sã vorbeascã"

Mihai Stoica l-a pus la zid ºi pe antrenorul Rapidului, Rãzvan Lucescu. "Vãd cã tactica Rapidului e aºa: Rãzvan sã tacã ºi sã vorbeascã Mircea. Eu îmi asum responsabilitatea sã declar ce am de spus, nu-l rog pe tata sã facã diverse conferinþe de presã sã mã ajute. Ce face Lucescu senior acum se numeºte presiune, nu ce am fãcut noi. Steaua a vorbit dupã meciul de la Bistriþa, nu înaintea unei întîlniri, aºa cum face el acum. Recurge la metode de dinainte de '89, pe care le ºtie bine, dar toatã lumea îºi dã seama ce urmãreºte", a declarat MM.

Îl acuzã cã a blãtuit meciul Oþelul - Dinamo, în 1987

Mihai Stoica a oferit ºi un exemplu în care îl acuzã direct de trucarea unui meci pe Mircea Lucescu. "Dacã încep eu sã vorbesc despre Lucescu, va ieºi prost din asta ºi chiar o sã vorbesc pentru cã am o memorie foarte bunã. κi mai aduce aminte oare de discursul pe care l-a þinut în vestiarul Oþelului, înainte de un meci Oþelul - Dinamo, terminat 3-3, în care a vorbit despre cum trebuie sã marcheze Cãmãtaru cît mai multe goluri? Era pe acolo ºi domnul Sdrobiº", a spus MM, care face trimitere la meciul Oþelul - Dinamo 3-3, disputat în iunie 1987, cînd Cãmãtaru a marcat toate golurile oaspeþilor, cîºtigînd la finalul acelui an Gheata de Aur a Europei, cu 44 de goluri marcate.


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.