18-06-11

Fanii Stelei continua razboiul cu Becali!

Steaua nu şi-a rezolvat problemele cu MApN legate de chiria pe care trebuie să o plătească pentru a mai evolua pe stadionul Ghencea. Gigi Becali a avut mai multe variante la dispoziţie, în tentativa de a găsi o altă bază de pregătire, dar şi un loc unde roş-albaştrii să organizeze meciurile de pe teren propriu.

Dacă pentru antrenamente patronul a ales baza de la Mogoşoaia, în ceea ce priveşte stadionul lucrurile nu s-au clarificat încă. Variantele Clinceni şi Chiajna au picat, iar Becali ia în serios varianta ca echipa să joace la Piteşti. Latifundiarul a luat deja legătura cu oficialităţile şi a demarat tratativele pentru a închiria stadionul "Nicolae Dobrin".

Fanii Stelei nu sunt îngrijoraţi de perspectiva ca echipa să nu mai evolueze în Ghencea. Mai mult de atât, l-au încurajat pe Becali să-şi ducă la capăt proiectul. Aproximativ 10 suporteri au mers în această seară la stadionul din Ghencea, unde au afişat două bannere împotriva patronului:

"Bine ai pl€cat" şi "Micimea ta anulează valorile! Hagi, Piţi, Oli versus cancer la limbă", au fost cele două mesaje ale fanilor. Bannerele nu au stat prea mult pe garduri, fiind date jos după intervenţia jandarmilor. Suporterii au plecat apoi de la stadion, fără să existe incidente.

prosport.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihaita Nesu a inceput recuperarea! ALATURI DE BICHO!!!

Suntem alaturi de tine, Mihaita!Fundaşul român al echipei FC Utrecht, Mihai Neşu, a început recuperarea la un centru specializat, după accidentarea suferită în 10 mai când şi-a fracturat una dintre vertebrele cervicale, inf