17-06-11

Steaua, la Pitesti

S-a modificat schimbarea modificarii: Fariseu' s-a inteles cu autoritatile locale de la Pitesti, astfel ca "suta la suta" vom juca pe stadionul "Nicolae Dobrin".

"Dacă ei îmi creează condiţii la Piteşti acolo vom juca. Să nu mă coste mai mult ca în Ghencea. Populaţia de acolo cred că iubeşte Steaua. Am ales această variantă pentru că Piteştiul este cel mai aproape de Bucureşti. O să plătesc doar în ziua meciului, pentru că o să venim acolo doar pentru jocuri, antrenamentele urmând să le facem la Bucureşti. Vom plăti doar cheltuielile curente, gaze, curent şi ce mai se consumă într-o zi de meci. Sută la sută o să vin să joc cu Steaua acolo".

Primaru' Tudor Pendiuc s-a declarat incantat ca pitestenii o sa aiba iar parte de Liga I (baaai, da' si cand s-o trezi din betzia de azi nea Votcaroiu, cel "rapidist din tata-n fiu, da' fi-miu' e stelist"...).

"Nu vor fi probleme. Voi înainta propunerea Consiliului Local şi nu trebuie decât aprobată. Suntem de acord ca Steaua să vină să joace pe stadionul nostru şi astfel piteştenii să vadă şi ei meciuri de Liga I".

Recapitulare: "vreau sa joc gratis in Ghencea", "platesc prea mult", "gata, ma mut", echipa se antreneaza la Mogosoaia, o sa jucam primele meciuri la Buzau, ba nu, la Chiajna, ba nu, vedem noi, ba nu, la Pitesti, aoleooo, stai ca o sa jucam pe National Arena, "da' daca ma inteleg cu Boroi, "un om extraordinar", ramanem pe Ghencea, "da' claaar o sa jucam in cupele europene pe Nationala Arena ala".

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihaita Nesu a inceput recuperarea! ALATURI DE BICHO!!!

Suntem alaturi de tine, Mihaita!Fundaşul român al echipei FC Utrecht, Mihai Neşu, a început recuperarea la un centru specializat, după accidentarea suferită în 10 mai când şi-a fracturat una dintre vertebrele cervicale, inf