16-06-11

Arena nebunilor

Probabil perioada de vară din fotbalul românesc satisface nevoilor celor ce zilnic se alimenteaza cu scandal şi prost gust. Scenariul este stabilit de câţiva an şi se aplică în mod identic şi cu sfinţenie. Vara începe cu un scandal în care europarlamentarul este considerat victimă, urmat de cacealmaua numirii unui nou antrenor şi anunţul transferurilor de „doujdemilioane”. Vine primul amical, cu laude asupra celor veniţi, mai ales a celor „favoriţi”. „Uite tată ce bine a jucat Costea, e altfel jocu cu el, parcă pictează şi cu Moraes nu am emoţii, dar lasă că mai aduc un mijlocaş de mare valoare să îi fac poftele lui Levi, că e bun la suflet, nu s-a uitat când a semnat contractul”. Evident vine luna septembrie, Levi este dat afară, iar cel ce cade mereu în genunchi (sau era invers) rămâne la club, ca un bun prieten.

Nu este nevoie să aprofundăm acest subiect, îl vom readuce în prim-plan în momentul demisiei acestuia şi a scandalului. Zilele acestea suntem asaltaţi de scandalul între europarlamentar şi unii generali, care doresc aparent să îl „stoarcă” de bani pe creditor. Aşa că acesta anunţă că echipa se mută pe National Arena, făcând un mic ocol pe la Buzău, în primele etape, iar baza de antrenament urmând să fie la Mogoşoaia, deşi europarlamentarul anunţa mari investiţii într-o bază şi centru sportiv nemaivăzut.

Europarlamentarul: Voi face o bază de antrenament în Pipera, că tot îmi strigă lumea să plec din Ghencea. Ministerul Apărării a schimbat data limită din 2012 pentru iunie 2011. Am notificare de la MApN. Mut echipa pe noul stadion «Lia Manoliu», echipa se va antrena în Pipera.

Europarlamentarul: "Am dat ordin să luăm toate bunurile de la stadionul Ghencea. Toată lumea va fi concediată, pentru că nu mai am nevoie de întreţinere. Sandu mi-a spus că putem folosi baza de la Mogoşoaia pentru antrenamente, iar meciurile oficiale le vom juca pe National Arena. Totuşi, primele doua etape vom merge la Buzău, pentru că nu se vor finaliza toate lucrările pe noua arenă. Argaseala a mers azi la Mogoşoaia. S-a întâlnit cu Mircea Sandu care ne-a transmis că putem folosi baza de pregătire de acolo. Teia Sponte are o casă chiar lângă terenurile de la Mogoşoaia şi putem folosi camerele pentru birouri"

Aşadar echipa dintr-un centru sportiv nemaivăzut ce urma construit în Pipera, se mută la Teia Sponte şi în Mogoşoaia.

Apoi, dragul creditor ameninţă „suporterii” distrugerea arenei din Ghencea, templu al fotbalului românesc şi mutarea pe National Arena, nou stadion naţional unde şi-au mai anunţaţ prezenţa şi Dinamo şi Rapid.

Sorin Oprescu – primarul capitalei: „Construirea arenei naţionale a însemnat o mare gaură în bugetul primăriei, însă sperăm ca în 2-3 ani să ne recuperăm investiţia prin vânzarea de reclame în jurul arenei, a biletelor şi a chiriei cluburilor ce vor juca aici. Chiria poate pleca de la 10.000 de euro pe lună până la 400.000.”

Primarul capitalei

Aşadar, creditorul plăteşte în jur de 120 de mii de euro anual pentru şederea lui în Ghencea, iar urmează să se mute pe National Arena unde urmează să plătească de la 120 de mii pe an, până la 4.800.000 milioane de euro, dacă suma maximă sugerată de primar, râmâne cea finală.
Să fie clar, aceştia sunt extrem de interesaţi să îşi recupereze suma investită în stadion, iar chiria s-ar putea să fie destul de mare pentru un stadion de 5 stele.

Europarlamentarul reuşeste încă odată să prostească masa de imbecili ce îl ascultă frenetic, păcălindu-i în faţă. Să fie clar, acesta blufează cu varianta stadionului naţional, acesta blufează deoarece este aproape de faliment, nu a plătit nicio primă pentru câştigarea cupei, nu a reuşit să îl ţină pe Piţurcă şi Olăroiu, singurii antrenori care au cerut garanţii financiare că acest club este stabil financiar şi mai ales, nu are banii necesari pentru a juca pe National Arena.

Telenovela nebunilor se pregăteşte de un nou sezon, deznodământul este acelaşi.

I.N.Money

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihaita Nesu a inceput recuperarea! ALATURI DE BICHO!!!

Suntem alaturi de tine, Mihaita!Fundaşul român al echipei FC Utrecht, Mihai Neşu, a început recuperarea la un centru specializat, după accidentarea suferită în 10 mai când şi-a fracturat una dintre vertebrele cervicale, inf