16-06-11

Steaua ar putea ramane pe Ghencea

La o zi dupa ce Fariseu' al II-lea si-a anuntat satisfactia ca Steaua se va muta pe o "arena mai confortabila, unde suporterii se vor simti mai bine", CSA Steaua, prin vocea lui George Boroi, anunta ca este dispusa la negocieri cu Intaiul Fariseu al Romaniei, iar Smantanaru' primeste cu "bucurie" aceasta veste.

Inainte sa va oferim detalii, sa remarcam cat de frumos a cazut in propria cutie de carton genunchiera Smantanarului!

George Boroi: "Stadionul din Ghencea, aflat în proprietatea publică a statului şi administrarea M.Ap.N. prin Clubul Sportiv al Armatei ?Steaua?, a fost, încă de la darea sa în folosinţă, în anul 1974, gazda clubului Steaua Bucureşti şi a echipei sale de fotbal. În Ministerul Apărării Naţionale, închirierea imobilelor şi terenurilor din patrimoniul ministerului sunt atributul structurilor care le administrează. În cazul clădirilor şi terenurilor aferente Stadionului Steaua, responsabilitatea revine Clubului Sportiv al Armatei "Steaua".

Ca urmare a derulării, în perioada septembrie-decembrie 2009, a licitaţiei privind închirierea Stadionului Steaua, care cuprinde clădiri şi terenuri în suprafaţă totală de peste 90.000 metri pătraţi, aflate în proprietatea statului şi administrarea M.Ap.N., prin Clubul Armatei, SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA a consimţit, prin oferta depusă, să achite lunar o chirie în valoare de 21.600 euro, care a fost stabilită de către un expert autorizat în domeniu. Contractul de închiriere urma să se deruleze pe o perioadă de patru ani. La 31 mai 2011, Societatea Comercială înregistra către Clubul Sportiv al Armatei următoarele datorii: 997.705 lei contravaloarea chiriilor aferente perioadei 1 iulie 2010-31 mai 2011 şi 258.148 lei penalităţi de întârziere la plata chiriei, calculate până la 31 decembrie 2010.

CSA Steaua a manifestat bună credinţă în derularea acestui contract, notificând SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA, prin cinci adrese, în perioada 26 aprilie-17 mai 2010, cu privire la sumele datorate reprezentând chiria, utilităţile şi penalităţile de întârziere, precum şi la iminenţa rezilierii contractului, în cazul neonorării obligaţiilor de plată a chiriei pe timp de două luni consecutiv, aşa cum părţile au convenit prin semnarea contractului. În data de 17 mai 2010, Societatea Comercială a răspuns acestor notificări succesive, printr-o adresă, în care specifică, printre altele, că "denunţă unilateral contractul nr. A-7220/23.12.2009, începând cu data de 01.03.2010".

Echipa de fotbal Steaua este un simbol al Armatei şi al milioanelor de români care îndrăgesc fotbalul, iar Ministerul Apărării Naţionale doreşte ca, în spiritul tradiţiei de 64 de ani a CSA Steaua, singura echipă care să joace meciurile de fotbal pe acest stadion să fie Steaua Bucureşti. De aceea, Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu respinge colaborarea cu SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA, atâta vreme cât această colaborare se derulează în condiţii de legalitate. Prin urmare, în condiţiile în care Societatea Comercială îşi va achita datoriile către stat, conform obligaţiilor contractuale, colaborarea ar putea fi reluată, prin încheierea, în condiţiile legii, a unui nou contract, astfel încât echipa de fotbal Steaua Bucureşti să joace în continuare pe stadionul din Ghencea".


Fariseu': "Mă bucură această atitudine. Probabil că vom negocia şi vom vedea ce se întâmplă, nu pot spune de acum ce va urma. E vorba de noul contract, aici apar neînţelegerile. Cu totul, cum ar vrea ei, se ajunge la 800.000 de euro chirie pe an. Ceea ce e mult prea mult. Datoriile din urmă sunt un fleac, nu sunt o problemă, noul contract şi condiţiile lui sunt problema. E vorba şi de imagine aici. Nu trebuia făcută publică neapărat disponibilitatea de a negocia. Era uşor să pună mâna pe telefon şi să mă sune pe mine direct. Oricum, eu mă înţeleg bine cu Boroi, el e un om extraordinar, nu aici ar fi problema, negocierea cu Boroi", a spus Ala agentiei Mediafax.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihaita Nesu a inceput recuperarea! ALATURI DE BICHO!!!

Suntem alaturi de tine, Mihaita!Fundaşul român al echipei FC Utrecht, Mihai Neşu, a început recuperarea la un centru specializat, după accidentarea suferită în 10 mai când şi-a fracturat una dintre vertebrele cervicale, inf