05-06-11

Nesu, din ce in ce mai bine!

Starea lui Mihai Neşu se îmbunătăţeşte pe zi ce trece. După ce vineri şi-a simţit pentru prima dată mâna, "Bichonul" a început să-şi simtă şi piciorul drept.

Fanii şi toţi cei care doresc îi pot adresa mesaje de simpatie fundaşului român la adresa de e-mail mihai.nesu@fcutrecht.nl, urmând ca ele să fie apoi trimise familiei acestuia.

Mai mult de atât, Neşu şi-a sunat unul dintre cei mai buni prieteni, George Ogăraru.

"Mihai se simte din ce în ce mai bine. Am vorbit cu el aseară, semnele sunt din ce în ce mai bune. Am izbucnit în plâns când am văzut că mă sună aseară. E optimist şi mai simte din când în când câte un nerv mişcându-se. Este un pas foarte mare că simte, ne dă speranţe în primul rând lui, şi apoi nouă.

Prima dată când m-a sunat şi i-am văzut numărul de telefon afişat am început să plâng, pentru că mi-am făcut tot felul de supoziţii despre ceea ce se putea întâmpla cu el. Abia aştept să mă întîlnesc cu el, să-l văd şi probabil că o să trec pe la el înainte să plec în Elveţia"
, a relatat Ogăraru la Radio GSp.

La aproape o lună de la accidentarea gravă suferită în timpul unui antrenament, Mihai Neşu începe să-şi revină, iar progresele făcute de acesta în doar câteva zile i-au uimit pe medicii olandezi. Vineri, fundaşul şi-a simţit pentru prima dată mâna dreaptă, pe care o şi poate mişca, iar ieri acesta a mai făcut un pas important spre recuperare: a început să-şi simtă şi piciorul drept.

Referitor la informaţiile venite din Olanda, fostul selecţioner, Răzvan Lucescu, a declarat după meciul cu Bosnia-Herţegovina că, dacă va avea timp la dispoziţie, va încerca să-l viziteze pe jucător în spital. "Neşu este un om fantastic, un caracter deosebit, un băiat educat, de grup, pe care fiecare antrenor îl iubeşte. Niodată nu crează probleme şi ştie să-şi dea viaţa pe teren. Îmi doresc din toată inima să iasă din această stare şi să redevină omul pe care îl ştim. Dacă timpul îmi va permite voi merge să-l vizitez", a spus Lucescu.

Neşu s-a accidentat, în data de 10 mai, la coloană în urma unei ciocniri cu un coechipier, Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. Mihai Neşu a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală. După operaţie, jucătorul nu s-a putut mişca de la gât în jos.

ProSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Nesu, din ce in ce mai bine!

ALATURI DE BICHO!!!Starea lui Mihai Neşu se îmbunătăţeşte pe zi ce trece. După ce vineri şi-a simţit pentru prima dată mâna, "Bichonul" a început să-şi simtă şi piciorul drept. Fanii şi toţi cei car