01-06-11

Baga-ti mintile in cap, Gica!

Gică,

ştiu că de multe ori presa "de sport" de pe la noi scrie dintr-un fel de amestec de "wishful thinking" si "spune-le ceva ce pare plauzibil", doar cu rolul de a umple paginile cu ştiri verosimile. Dar mai ştiu şi că de multe ori nu iese fum fără o mică flacără.

Cu toate astea, sau poate tocmai de aceea, NU POT, NU VREAU SĂ CRED că te gândeşti cu adevărat să te întorci la Steaua! Ar fi dincolo de orice explicaţie. Ar fi împotriva calităţii care te-a consacrat şi care te-a şi determinat să pleci în 2007: demnitatea!

Gică, ai uitat că te-a făcut "zdreanţă"?

Ai uitat că s-a chinuit etape în şir, ore în şir, încă de la primul meci, să spună orice trebuia spus la televizor ca să te determine să pleci?

Ai uitat cum ţipa isteric că "pe banii lui" nu-i pasă de cine e Hagi, el vrea să fie "respectat" şi "ascultat" când îşi dă cu părerea despre jucători?

Ai uitat cum te-a desfiinţat, cum te-a înjosit într-o emisiune la TV cu poveşti despre "fete" de-acum mai bine de 25 de ani?

Spui că vrei doar un "proiect şi timp". Gică, el e omul care o să-ţi accepte proiectul? El e omul care o să-ţi acorde timp? Cui altcuiva a mai acordat el timp în ultimii 5 ani de zile, în afara posturilor de televiziune? Ce proiect a mai respectat el de cinci ani de zile?

Şi ce anume ţi se pare că s-a schimbat la el de la plecarea ta din 2007? E cumva mai tolerant? Mai înţelept? Crezi că se pricepe mai bine la fotbal? Sau poate crezi că e mai bine sfătuit? Mai cumpătat, mai modest, mai respectuos cu munca altora?

Gică, te rog, bagă-ţi minţile în cap! Steaua nu are viitor cu apucatul ăsta la cârmă! Iar tu nu ai un viitor la Steaua cu el ca şef! În schimb, ai un trecut pe care rişti să-l mânjeşti şi să ţi-l mânjească, doar pentru că încerci să vezi normalitate acolo unde este doar multă nebunie şi prostie!

Vezi-ţi de viaţa ta, Gică! Dincolo de antrenori, Steaua are mai mare nevoie de simboluri în care oamenii să mai poată crede. Nu-ţi pierde acest statut, pentru numele lui Dumnezeu! Unde vrei tu să vii, e doar chin, bătaie de joc şi isterie.

Bagă-ţi minţile în cap, Gică! Cu respect şi speranţă ţi-o spun!

Ovidiu

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Nesu, din ce in ce mai bine!

ALATURI DE BICHO!!!Starea lui Mihai Neşu se îmbunătăţeşte pe zi ce trece. După ce vineri şi-a simţit pentru prima dată mâna, "Bichonul" a început să-şi simtă şi piciorul drept. Fanii şi toţi cei car