home
06-04-06

Cel mai frumos 0-0

de N.M. Tut

Am asistat la o calificare istorica.

Orice s-ar zice,este cel mai frumos 0-0 pe care l-am vazut vreodata.

Urmarisem cu 2 zile in urma un fabulos Milan-Lyon la care un bun prieten spunea: nu se poate, Milan a scris istoria fotbalului traditie, palmares, istorie!...nu putea sa fie eliminata de Lyon, cu toate ca era o echipa senzationala!

La fel a fost si cu "meciul unei natiuni" : Steaua-Rapid nu aveam cum sa fim eliminati de o echipa inferioara din toate punctele de vedere!...si asa a fost.

Am onoarea sa comentez dupa un meci istoric, ma repet:STEAUA este in semifinalele unei cupe europene dupa 17 ani!...si sunt sigur ca vom scrie din nou o pagina glorioasa din istoria fotbalului romanesc.

In tribune spectacol, se astepta la fel si din partea celor 22 de jucatori care jucau in cel mai important meci al ultimilor 12 ani!

STEAUA:
13. Carlos - 20. Ogãraru, 24. Ghionea, 3. D. Goian 18. P. Marin - 16. Nicolitã, 22. Paraschiv, 6. Rãdoi, 7. D. Oprita - 21. A. Cristea,10. N. Dicã

RAPID:
1. D. Coman - 23. M. Constantin, 24. Maftei, 6. I. Rada - 9. Bãdoi, 25. R. Stancu, 13. E. Dicã, 5. I. Stancu - 29. Buga, 99. V. Moldovan, 21. D. Niculae

Meciul incepe cu marea ocazie a lui Dica,insa mingea lovita de acesta cu capul trece putin pe langa poarta lui Coman

Apoi Cristea patrunde in careu, cade, insa centralul lasa jocul sa continue. Pe reluare se vede ca jucatorul Stelei a fost agatat dam credit arbitrului.

Oprita ne-a dat emotii.accidentare la glezna revine miraculos.

Rapidul incearca sa surprinda pe contraatac: Se centreaza in careul Stelei, mingea trece peste Carlos, insa Buga din 2 metri trimite pe langa poarta!...era min.32 si un 0-0 parea cel mai bun rezultat pentru noi!...si cat a trebuit sa asteptam pentru el!

Rapidul nu se lasa: contraatac Rapid,Buga centreaza in careu la coltul scurt, prinde Carlos in doi timpi!

Si astfel prima repriza se incheie cu un 0-0 care demonstra ca in teren echilibrul este aproape perfect.

Urmeaza repriza secunda cu Steaua pornita sa incheie conturile mai devreme decat Lucescu se accepta:Cristea rateaza doua ocazii bune de gol,fiind blocat de fundasii rapidisti..

In replica Niculae cerseste un penalty inexistent si primeste cartonas galben.

Suntem stapani pe joc,asteptam fluierul final..


Insa agonia continua ne era frica de un gol norocos care nu a mai venit desi Dica putea da Emil Dica,nu decarul nostru

Nu mai conta nimic,asistam la o calificare istorica aveam emotii insa rapidistii nu au putut sa inscrie am fost siguri pe noi si cu senzatia ca meciul putea continua inca 180 de minute si Rapidul nu puteam sa inscrie!

ISTORIA ERA DE PARTEA NOASTRA!

Restul e tacere!

nmtut@fcsteaua.ro


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di