home
06-05-11

Raspunsul AISS pentru domnul Cosmin Olaroiu

În urma ultimelor declaraţii ale domnului Cosmin Olăroiu, Asociaţia Independenta a Suporterilor Stelişti doreşte să-i răspundă tehnicianului, considerând un astfel de demers mai mult decât necesar.

În primul rând, prin ajutorul său de zece zile, Cosmin Olăroiu se contrazice singur. Domnul Olăroiu spunea că fotbalul românesc moare pentru că totul se decide de la o zi la alta şi pentru că nu există proiecte pe termen lung. Prin acest gest al său, domnia sa face exact ceea ce critica în conferinţa de presă. Cum puteţi să ne cereţi să fim alături de ceva în care, aşa cum demonstrează propriile acţiuni, nu credeţi cu adevărat? Ce se va întâmpla după cele zece zile, când dumneavoastră veţi pleca iar noi vom rămâne să suportăm în continuare excesele creditorului?

Ieri cereaţi responsabilitate de la FRF pentru ratarea calificării la Euro dar în acelaşi timp îl aprobaţi pe vinovatul pentru dezastrul Stelei. Acum ne cereţi să vă ajutăm pentru zece zile, violându-ne sentimentele, în numele unei "aroganţe" a fariseului Becali, care a ajuns să cerşească profesionalismul celor pe care i-a dat afară!

Astăzi, domnul Olăroiu îl sprijina pe cel care a schimbat şase antrenori într-un sezon, doar pentru a reuşi să atingă ultimul obiectiv rămas în picioare, Cupa României, în încercarea de a închide încă o dată gura suporterilor. Îi menţionam domnului Olăroiu că singura modalitate prin care suporterii stelişti pot deveni iarăşi fericiţi o reprezintă ruperea oricăror legături între persoana lui Gigi Becali şi clubul de fotbal Steaua Bucureşti.

Dragostea şi respectul nu se pot cumpără prin bilete gratuite şi "proiecte" de zece zile!

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti
6 mai 2011

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
14 ani de la 10-05-1997

"Spurcatii" iau foc

Prostie sau neatentie ? In derby, "cainii" se autoincendiaza, pierzandu-si astfel toate steagurile de gard. Ca si titulatura de "cainii rosii" sau supranumele de "groapa" al stadionului lor, acest rusinos eveniment a fost transformat de ei intr-un motiv de mandrie.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Deznodamant previzibil

Echipa familiei Becali continua sa distruga palmaresul fostei campioane a Europei in confruntarile directe cu rivalii din Stefan cel Mare, iar publicul de pe stadionul Ghencea scandeaza numele defunct