home
06-05-11

Amicii lui Becali sunt complici la distrugerea Stelei

Din toata aceasta combinatie Steaua-Becali a mai ramas in picioare doar individul. Rand pe rand au plecat valorile, automat fotbalul si publicul de pe stadionul din Ghencea, spiritul murind. Ca orice individ needucat, aflat intr-un „intuneric intelectual” (caracterizat astfel de catre Boloni) si activat fiind doar de vanitate si orgoliu, omul a distrus totul in jur neacceptandu-si limitele, nepriceperea si neintelegand faptul ca Steaua este mare doar daca i se conserva spiritul, iar el – Becali poate fi mare doar atata vreme cat spiritul Stelei ramane intact.

Cat de prost trebuie sa fii ca sa intelegi aceste aspecte atat de simple si cat de cretini pot sa fie acei lingai care se invart prin jurul marelui oier pentru a-i canta muzica pe care el o asteapta?

Ce paradox este sa privesti in direct tribunele golite ale stadionului, sa-l vezi pe Pancu, un batran prieten al alcoolului si al sofatului in stare de ebrietate, ranjind sfidator catre ramasitele unei galerii candva triumfatoare prin spirit dupa care sa comuti canalul tv pentru a-l suprinde pe Gaboaja povestind clipele Stelei sevillene - Regina Europei.

Apoi sa te reintorci la realitatea zilelor noastre si anume „Becali in direct pe GSPTV aproape o ora” pentru ca Udrea si seful sau vor ca sa stoarca si ultima farama de rating pe care hidosul oier ar putea-o aduce unui trust care se inchina doar la bani, neintelegand spiritul sportului (Chiar va pasa de fotbal? Poate prea mult?).

In plan sportiv, ori de cate ori Steaua reuseste sa mai doboare cate un “record” in sens negativ mereu se gaseste cate un inconstient sau un spate arcuit care sa-i acorde oierului o mana de ajutor in misiunea-i de acum sfanta de a nu permite o incercare, fie si timida, de reconstructie a spiritului stelist. Interesant este ca toti acesti indivizi pun echipa in prim plan motivand faptul ca „Steaua nu se refuza” dar, in realitate, ei vin sa salveze omul pentru ca sunt „prietenii lui”.

Hagi si Lacatus, pot fi scuzati pentru greseala de a crede in Steaua lor, in fotbalul vitezist de calitate si performante, dar nu au nici o scuza pentru naivitate si dimensiunile compromisului realizat.

Piturca poate fi iertat pentru esecuri mai ales daca ne gandim la ultima-i incercare, rationala si argumentata, de a limita implicarea malefica a creditorului – implicit incercarea de indepartare a acestuia din treburile fotbalistice, dar nu poate fi iertat pentru ca a fost cel care i-a deschis larg o poarta oierului, fapt pentru care Becali a platit mult prea putin in raport cu profitul inregistrat si distrugerile cauzate.

In fine, Iordanescu si Olaroiu pot fi scuzati, primul pentru ceea ce reprezinta pentru Steaua si pentru INTREG FOTBALUL ROMANESC, iar al doilea pentru ultimile performante europene, dar nu exista scuze in cazul primului pentru perversiune si duplicitate (Becali se mentine in ciuda contestarilor acerbe datorita sprijinului nerecunoscut dar consistent oferit in permanenta in momentele cheie din ultimii ani de catre Generalul Iordanescu), iar in cazul lui Oli nu exista scuze pentru o incercare, patetica, o gaselnita de ultim moment (reflexia clara a lipsei de orizont si de solutii) de a se mai da de doi bani speranta intr-un reviriment care sa-i mai abureasca inca odata pe suporteri, in fond o minciuna, deci o jignire a inteligentei celor multi.
!---->


"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"







FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
25 ani - CCE - OmBun

25 ani de la cucerirea CUPEI CAMPIONILOR - toc

1989_Milan_Steaua_program oficial - toc

10 ani de la...Sevilla... - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Deznodamant previzibil

Echipa familiei Becali continua sa distruga palmaresul fostei campioane a Europei in confruntarile directe cu rivalii din Stefan cel Mare, iar publicul de pe stadionul Ghencea scandeaza numele defunct