home
05-05-11

Cosmin Olaroiu, antrenor pentru finalul sezonului

Gigi Fariseu' l-a convins pe "fratele Oli" să se ocupe de echipă în acest final de sezon. De ochii lumii, Gabriel Caramarin va fi antrenorul principal.

(Hai să numărăm împreună sezonu': Victor Piţurcă, Ilie Dumitrescu, Edi Iordănescu, Marius Lăcătuş, Sorinaccio, Cosmin Olămarin).

"Am vorbit cu Olăroiu, e acum lângă mine. Caramarin va fi antrenor în acte, dar Olăroiu va conduce antrenamente pentru astea două săptămâni. Nu-i e vorba de niciun ban. E fratele meu şi vine să mă ajute. Nu se pune problema de bani între noi. El a zis să nu se speculeze mai departe, pentru că va antrena echipa doar pentru astea două săptămâni. El va fi antrenorul echipei, se va ocupa de antrenamente. Bineînţeles că eu îmi doresc ca Olăroiu să continue la Steaua şi după astea două săptămâni şi să fie antrenorul Stelei şi mai departe. Dar nu vreau să speculeze nimeni ceva, înţelegerea e doar pentru astea două săptămâni", a declarat Fariseu' pentru Mediafax.

Cârţu, antrenorul care "nu poate antrena norocul", a renunţat la funcţie fi'ncă cică atrage ghinioane asupra echipei.

"Mi-am luat într-un fel la revedere de la jucători. Poate ghinionul echipei sunt eu. Nu sunt într-o perioadă fastă a carierei, şi la ce CFR Cluj am păţit la fel. Muncesc mult, pun multă pasiune şi poate este un blestem asupra mea şi nu vreau să se răsfrângă asupra echipei. Eu sunt la dispoziţia clubului, Gigi (n.r. - Gigi Becali) probabil că mă vede şi acum, o să vorbesc cu Gigi mâine. Mă simt blestemat prin crucea asta pe care o port. O să discut mâine cu Gigi. Băieţii m-au rugat să mergem împreună în continuare, dar mă doare tot ce se întâmplă. O să-i spun lui Gigi că poate e mai bine să plec. Nu ştiu ce inspiraţie sau motivare le-aş mai putea da băieţilor. Nu am ce să le reproşez jucătorilor, am o chimie bună cu ei, comunic bine cu ei. Le-am spus că mi-a părut bine că i-am antrenat. Sunt dispus fără niciun fel de probleme să mă dau la o parte. Poate eu nu sunt compatibil cu Steaua. Eu sunt dispus să plec, nu mă supăr. Băieţii sunt de altă părere. În mare, sunt hotărât să plec, vedem şi mâine ce se întâmplă", a spus Cârţu în conferinţa de presă de după meciul Steaua - Rapid: 0-1.

Şi, pentru că Gigi Fariseu' era sută-n mie că voi iar aţi înţeles ce nu trebuie, a oferit şi completări. Deci şmecheria va sta cam în halu' ăsta:

"Ar fi visul meu să rămână şi după cele două săptămâni, dar să vedem dacă pot să-l conving. Este un ajutor prietenesc, frăţesc. Va antrena echipa, va fi antrenor, dar nu va fi şi în acte. Şi Cătălin Necula va veni şi va sta pe bancă. El cunoaşte echipa şi ştie că trebuie să facă ceva. Mi-a spus că va face în aşa fel încât să luăm Cupa. A zis că va organiza toate meciurile în aşa fel încât la ultimul meci, în finala Cupei, echipa să fie în formă maximă şi să câştigăm trofeul. Este visul meu să fie antrenor la Steaua Olăroiu, el ştie tot, e doxă de fotbal. Când vine ăsta, mă îmbrac frumos, la sacou şi mă uit la tiki-taka Barcelona. Olăroiu când era mai tânăr şi era la început, jucătorii nu suflau în faţa lui, dar acum?", a mai zis Gigi Fariseu'.

Meciurile din finalul sezonului:

Gaz Metan Mediaş - STEAUA: duminică, 8 mai, ora 21:45
FC Braşov - STEAUA: miercuri, 11 mai, ora 20:45 (returul Cupei României)
STEAUA - FCM Târgu Mureş (14 mai)
CFR Cluj - STEAUA (21 mai)
STEAUA - Dinamo: 25 mai (eventuala finală a Cupei României)

"Nu o să stau pe bancă la niciun meci. O să merg la fiecare antrenament. Caramarin şi Necula le vor conduce, iar eu le voi superviza de fiecare dată când sunt în ţară, pentru că e posibil să mai fiu şi plecat. Am convenit că nu se pune problema să rămân şi pentru sezonul viitor. Îl ajut în calitate de prieten, dar atât. Nu există niciun obiectiv, dar eu zic că Steaua are şanse să ajungă în finala Cupei României. Primul unsprezece îl vor alcătui secunzii, eu îi voi ajuta cu sfaturi. Am acceptat propunerea lui Becali pentru că îmi e prieten, iar Steaua e echipa mea de suflet", a spus Cosmin Olăroiu pentru Adevărul.

"Sunt şi jucători care nu merită să fie la Steaua, ca la orice echipă, dar cred că au o şansă foarte mare acum. Steaua e demoralizată, sper să pot ajuta să facem ceva pe final. O să discut cu Caramarin mai târziu, el va îndruma echipa şi ştie cel mai bine lotul. Am jucat la Steaua, am crescut acolo, e o datorie morală pentru mine. Nu vreau niciun ban, nu iau niciun ban. Dupa 10 zile se termină activitatea mea, trebuie să-şi găsească un antrenor şi să adopte o strategie de transferuri cât mai inspirată", a spus Cosmin Olăroiu şi la DigiSport.

Iată ce a spus antrenorul principal Cosmin Olămarin într-o conferinţă de presă:

"Din păcate, Sorin Cîrţu a plecat astăzi. El a încercat să ajute clubul cum a putut. După plecarea lui, probabil a rămas varianta Caramarin. Îl cunosc, mi-a fost jucător şi cred că va deveni un antrenor foarte bun.

Voi ajuta Steaua în calitate de colaborator până la finalul sezonului. Nu ştiu cât a mai rămas şi nici nu mă interesează... Eu fac parte din marea familie a Stelei. Mi-am câştigat acest drept. Ei trec printr-un moment greu şi am considerat că e datoria mea să încerc să-i ajut. Nu pot schimba prea multe. Nu am o baghetă magică, dar voi face tot ce depinde de mine pentru a ajuta. Vom încerca să împărtăşim din experienţa noastră, pentru ca lucrurile să capete o turnură favorabilă. Sper ca şi ceilalţi stelişti să ajute acum echipa. Mă refer la antrenorii care au fost aici şi, în special, la suporteri.

Aici se va limita activitatea mea în cadrul clubului. Nu voi lua decizii în privinţa transferurilor. Nu e treaba mea. Steaua are timp acum să-şi pregătească o strategie pentru sezonul viitor şi cred că are resursele necesare pentru a reveni acolo unde îi e locul.

Sunt în tratative aproape finalizate cu altă echipă din care voi merge la vară. Am stabilit strategia, staff-ul, jucătorii ce vor fi transferaţi. Din punctul lor de vedere e totul ok, din punctul meu de vedere rămâne doar să semnez. Nu e vorba de Al Jazeera. Nu a fost nicio ofertă, nici de 500 de euro, nici de 5.000.000. Nu am aşteptat să semnez cu naţionala României. Nu aştept ca naţionala să piardă, pentru ca eu să devin selecţioner. V-am spus că voi lua o decizie în două săptămâni, deci nu aveam cum să aştept până în iunie, la meciul României cu Bosnia. Nu spun numele echipei cu care voi semna din respect."

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
25 ani de la 07-05-1986

Castigarea Cupei Campionilor Europeni


25 ani - CCE - OmBun

25 ani de la cucerirea CUPEI CAMPIONILOR - toc

1989_Milan_Steaua_program oficial - toc

10 ani de la...Sevilla... - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Deznodamant previzibil

Echipa familiei Becali continua sa distruga palmaresul fostei campioane a Europei in confruntarile directe cu rivalii din Stefan cel Mare, iar publicul de pe stadionul Ghencea scandeaza numele defunct