home
04-04-06

"Carlos laudat de O Jogo" (Prosport)!


Cotidianul lusitan a elogiat prestaþia lui Carlos la Galaþi.

Dupã fiecare meci mare fãcut în poarta Stelei, portarului Carlos Fernandez îi este alocat un amplu material în cotidianul O Jogo.

Aºa s-a întâmplat ºi dupã meciul de la Galaþi, acolo unde Steaua a învins cu 3-0, iar Carlos a avut câteva parade de senzaþie. "Carlos, la egalitate cu liderul" este titlul articolului din O Jogo, cu referire la faptul cã Steaua a izbutit sã egaleze la puncte liderul Dinamo. În acelaºi cotidian lusitan se aratã faptul cã fostul portar de la Boavista a închis efectiv poarta spre disperarea atacanþilor de la Oþelul. "Accidentat înaintea partidei cu Rapid, Carlos a evoluat atât în manºa tur din sferturile Cupei UEFA, cât ºi în jocul de la Galaþi. Prin evoluþia de la Galaþi, Carlos a fãcut ca Steaua sã aibã cea mai bunã apãrare din România, cu doar 11 goluri primite în 19 etape", se aratã în O Jogo.

Mentionam ca portarul echipei noastre, Carlos Ferandez incearca sa il impresioneze si pe selectionerul Portugaliei pentru a-l convoca in lotul pentru Cupa Mondiala din aceasta vara! Sa speram ca titlul de campion al Romaniei si prezenta in finala Cupei Uefa vor fi atuurile lui Carlos in tentativa lui de a merge in Germania la vara!

Bafta Carlos! Sa inchizi poarta Stelei in fiecare meci la fel ca la Galati!


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.