home
04-05-11

Inca o RUSINE?

Steaua lui Cartu, aflat probabil la ultimul meci in Ghencea, a inregistrat o noua umilinta in Ghencea. Dupa Dinamo, a venit si randul celor de la Rapid sa se impuna pe un teren care nu mai sperie nici macar pe Recolta Frecatei, cum bine spune Marius Stan de la Galati.

"Sorinaccio" a inceput partida cu Tatarusanu in poarta, Emeghara, Gardos, Geraldo si Latovlevici pe linia de fund, Nicolita, Radut, Brandan si Tanase la mijloc, Dica si Onofras in avanposturi. In esenta, o formula corecta daca ne gandim la optiunile pe care le avea, numai ca pe mine unul n-o sa ma convinga nimeni ca Onofras e atacant sau Brandan inchizator.

Baietii au inceput bine, avantat, avand posesia si amenintand anemic poarta lui Coman. Tanase, purtator ilegal de tricou "ros-albastru" a sutat de cateva ori de parca pariase inainte de meci ca nu va nimeni decat mijlocul portii.

A venit apoi, cat se poate de firesc, forcingul oaspetilor. Nu cred ca exista antrenor in primele 5 ligi din Romania care sa nu stie ca, in momentul in care pui presiune pe Steaua, mijlocul cedeaza complet iar defensiva gafeaza aproape intotdeauna. Asa s-a intamplat si de aceasta data si numai lipsa de inspiratie a lui Herea a facut ca golul sa nu vina din prima repriza.

In prelungirile primei parti Robert Dumitru, care in prealabil ii iertase pe Dica si Pancu de cate un cartonas rosu, a anulat stupid un gol ciudat, dar valabil, inscris de Onofras.

Repriza secunda s-a disputat, in mare, dupa aceleasi coordonate - Steaua a avut posesia si nu a stiut ce sa faca iar Rapidul a stat la cutie si a dat lovitura pe contraatac. Pancu a inscris dupa o mare eroare a lui Tatarusanu si Steaua 2003 este aproape de obiectiv, ratarea cupelor europene!

Steaua parametru Rapid
2 ocazii 5
62% posesie 38%
16 suturi la poarta 11
5 suturi pe poarta 5
41 mingi jucate in careu 19

Steaua: 12. Tătăruşanu - 3. Emeghara (7. Szekely '60), 6. Gardoş, 23. Geraldo, 14. Latovlevici - 5. Brandan - 16. Nicoliţă, 8. Răduţ (99. Maicon '73), 20. Dică (27. Marinescu '60), 10. Tănase - 11. Bilaşco.
Antrenor: Sorin Cârţu.

Steaua a avut mai mult balonul, insa echipa lui Becali nu stie "tiki-taka". Centrarile slabe, previzibile si enervante la un moment dat au fost prada usoara pentru brazilienii lor iar Tanase, "Messi din Ghencea", si-a uitat driblingul in club.

Finalul i-a gasit pe "fanii adevarati" care nu sunt nici drogati si nici hahalere injurandu-l pe finantator in cel mai nepotrivit moment din intregul sezon. Becali, asa cum ne-a obisnuit, a plecat in minutul 85, dar nu din cauza huiduielilor, ci pentru a perfecta transferurile verii 2011 - un atacant "de 9-10 milioane" si "2-3 mijlocasi de creatie de 5 milioane fiecare".

Marius


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
1989_Milan_Steaua_program oficial - toc

10 ani de la...Sevilla... - toc

CSA Steaua Turabo-Asesoft Ploiesti, meci 4, 81-85 - OmBun

CSA Steaua Turabo-Asesoft Ploiesti, meci 4, atmosfera - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Deznodamant previzibil

Echipa familiei Becali continua sa distruga palmaresul fostei campioane a Europei in confruntarile directe cu rivalii din Stefan cel Mare, iar publicul de pe stadionul Ghencea scandeaza numele defunct