home
28-04-11

Intre Peluza Nord si Peluza Sud se chinuie un fariseu

Acest mesaj este pentru voi, toti cei de la Peluza Nord.

Un fariseu v-a incitat azi la violenta impotriva contestatarilor sai. Fariseul care tocmai se lauda cu pelerinajul si penitenta sa a cerut unor oameni sa bata alti oameni, ca sa-i fie lui bine.

Si nu oricaror oameni, ci unora care au stat alaturi de voi, in acelasi stadion, cantand aceleasi cantece, pentru aceeasi echipa, acelasi proiect.

Stadionul "Ghencea", 31 iulie 2010: "Stadionul din Ghencea s-a umplut cu 23.000 de spectatori.

Dacă în plan coloristic au lipsit coregrafiile de altă dată, în plan acustic, suporterii echipei gazdă au fost la înălţime. Peluza Nord şi Peluza Sud s-au sincronizat mai bine ca niciodată, cântecele lor stârnind aplauzele şi celor pe care îi numeau în sezonul trecut 'cetăţeni' " - Florin Marian, ProSport.

Toti am fost impreuna pentru proiectul lui Ienei si Piturca. Pentru Steaua. Am luptat impreuna. Asta pana cand cineva, (fariseu -. fățarnic, ipocrit, mincinos, perfid, prefăcut, șiret, viclean- dexonline) a preferat sa saboteze normalitatea, doar ca sa nu "aiba cancer la limba". Acel cineva care incita azi la violenta.

Nu putem avea pretentia de la un fariseu sa inteleaga ce au insemnat acele momente, cand toti, indiferent de peluza, de tribuna, de orice, am fost impreuna. Cand am fost Steaua. Pe 31 iulie 2010 am fost uniti, pe 28 aprilie 2011 ramanem in picioare. Impotriva fariseului.

Contestatarii

Asa arata Peluza Nord la inceput de normalitate in Ghencea



Asa arata Peluza Sud la inceput de normalitate in Ghencea

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Deznodamant previzibil

Echipa familiei Becali continua sa distruga palmaresul fostei campioane a Europei in confruntarile directe cu rivalii din Stefan cel Mare, iar publicul de pe stadionul Ghencea scandeaza numele defunct