home
26-04-11

Ce se întâmplă, doctore?

Bibicii care susţin echipa lui ne-a Gigi şi-au dat încă o dată arama pe faţa, auto-demascându-se şi redemostrând că nu sunt decât o uriaşă masă amorfă de la care nu se poate aştepta nimic bun. Niciodată!

După meciul cu Dinamo s-a repetat scenariul Ilie Dumitrescu. Exact aceia care susţin hidoşenia de azi ca fiind Steaua, s-au revoltat, într-un moment în care nu aveau niciun motiv să o facă, dacă vedem insistent-repetatele principii, transformate în îndemnuri la susţinerea echipei: „Veniţi la stadion pentru Steaua, ignoraţi-l pe Becali! Pe noi ne interesează baieţii, fotbaliştii, fotbalul! Asta înseamnă Steaua”.

Păi, bibicilor, dacă vă interesează fotbalul şi sunteţi atât orientaţi către susţinerea echipei, în iarbă, ignorând restul, de ce aţi reacţionat atât de infect, la cel mai bun joc făcut de Steaua lui Becali, într-un derby, în ultimii 3 ani? Aşa fac suporterii adevăraţi, ca voi, care „susţine echipa la bine şi la rău şi-l ignoră pe ne-a Gigi, că nu joacă el, el doar dă bani la gloabele astea.”?

Înţeleg ca eu nu sunt stelist, căci mă întristez la victoriile care omoară clubului (şi chiar mă bucur la înfrângeri ca cea de aseară), dar voi, bibicilor (ascunşi sau nu), voi, după ce-aţi făcut aseară, cum vă mai numiţi?

Până acum aţi închis ochii la degradarea inimaginabilă a Stelei, deşi – ca o singură dovadă a mizeriei – din ultimele 16 meciuri contra lui Rapid şi Dinamo, Steaua Voastră şi a lui ne-a Gigi are 1 singură victorie! 1 victorie din 16 meciuri! Acum, graţie vouă, are 1 victorie din 17 meciuri!

Fotbaliştii şi antrenorii sunt de vină, bibicilor care susţineţi echipa, sau, cumva, cel care a produs fotbaliştii şi antrenorii respectivi, pentru ultimele 17 meciuri contra lui Rapid şi Dinamo, e de vină? Ce vă spune instinctul de rumegătoare aliniate la turnicheţi, care „vrea să-i spargă pe spurcaţi, că restul nu mai contează”! Unde-i buba, bibicilor?

Şi, dacă voi sunteţi atât de stelişti, încât încurajaţi echipa la bine şi la rău, de ce aţi produs cea mai mare manifestare de nemulţumire exact după cel mai bun meci făcut de Steaua Voastră şi-a lui Gigi şi-a lui Mimi şi-a lui Manache? Ce v-a nemulţumit, mai exact, la acest meci, de aţi reacţionat violent? Ce v-a revoltat, după un meci excelent al Stelei pe care o susţineţi Voi şi care v-a obişnuit cu un standard mult mai scăzut de exprimare?

Steaua Voastră a jucat excelent, faţă de ce-a obişnuit în acest retur, a masat-o pe Dinamo în 40-ul propriu, într-o dominare cvasi-totală. N-a venit golul, din păcate pentru ei, în repriza a doua s-a mai echilibrat jocul, dar tot cu Steaua la cârmă, iar Dinamo a înscris şi câştigat printr-o şansă realmente fantastica, într-un meci în care, cu toată victoria, susţinătorii lor au intrat în pământ de ruşine! Se mai întâmplă din astea, la fotbalul ăla pe care clamaţi voi că-l susţineţi! Băieţii voştri au fost chiar surprinzător de superiori aseară. Au luptat, au avut atitudine, au fost superiori rivalei! A fost în primele 5 meciuri din acest sezon, pentru Steaua!

Şi atunci, ce v-a nemulţumit, mai exact, de l-aţi huiduit pe ne-a Gigi, care a băgat milioane, dar nu joacă el? Steaua era pe un loc ruşinos şi înainte de acest meci şi ar fi fost pe un loc ruşinos chiar dacă ar fi câştigat acest meci! Steaua era condusă de un transexual şi înainte de meci şi e condusă de un transexual şi după. Steaua are ca oficial, pe bancă, un labagiu notoriu, şi dacă pierdea şi dacă spulbera pe Dinamo! Steaua-şi păstra gradul de degradare şi dacă bătea şi dacă pierdea.

Steaua făcea transferuri de zeci de milioane, care spulberă tot, în fiecare vară, ca şi până acum, indiferent de înfrângerea sau victoria cu Dinamo. Steaua era pe locul 5, la finalul turului şi pe locul 3, la finele campionatului, după sute de ore de scuipaţi dinspre creditor spre culori, prin strategiile infecte, care omoară clubul, mai mult decât orice rezultat, foarte mulţi ani de-acum înainte, indiferent de bulanul lui Torje. Reprezentantul Stelei, transexualul Mimi, mânjea cu noroi blazonul, smiorcăindu-se ca o little bitch şi atunci când provoca şi cataliza o uriaşă antipatie a neutrilor asupra clubului Steaua, prin faptele sale, şi acum 5 ani, ca şi acum, când se vaită şi îşi pune poalele-n cap, ca o jegoasă, pe motivul că (chipurile) ăia de la Dinamo au vrut să dea foc stadionului, când tot ce-au făcut a fost să facă un spectacol pirotehnic (bun-rău, frumos-urât, legal-ilegal).

O victorie cu Dinamo nu schimba nimic, iar o înfrângere, cu atât mai mult nu schimbă nimic. Înfrângerea cu Dinamo este doar continuarea tradiţiei care s-a construit la Steaua, sub ochii oilor, care susţin echipa, că Gigi bagă bani, ce, joacă el?

Dacă înaintea meciului cu Dinamo, oile care formează 90% dintre stelişti, erau optimiste, încrezătoare, pozitive, atunci ce i-a schimbat atât de radical după un meci în care Steaua Lor a jucat foarte, foarte bine şi nu merita să piardă? Ce vină are ne-a Gigi, de l-aţi huiduit şi – vai! – aţi vrut să-i faceţi un pamflet, pe partea de service? El bagă bani! Ce, joacă el? Joacă Mache? Joacă Mimi? Nu joacă bagabonţii de fotbalişti, care vin – ei singuri –, în ultimii 6 ani, la Steaua, să provoace degradarea clubului?

Tot ce s-a întâmplat până acum, tot se întâmplă acum şi tot ce se va întâmpla PENTRU TOTDEAUNA, la Steaua, este rezultatul unei filozofii de a administra clubul, pe care voi o susţineţi!

De ce contestaţi rezultatul a ceea ce chiar voi susţineţi? A ceea ce chiar voi sunteţi!

Pe cine şi ce contestaţi voi? Chiar nu vă daţi seama?


Dacă voi aţi stat în faţa televizoarele cu speranţă sau măcar interes, dacă aţi venit la stadion să susţineţi o Steaua care v-a consacrat, în zeci de rânduri, exprimări mult-mult-mult mai slabe decât cea din meciul cu Dinamo, de ce şi pe cine v-aţi revoltat voi acum?
Aţi primit, prin evoluţia de la meciul cu Dinamo, mult mai mult decât primeaţi atunci când n-aveaţi niciun gând să-l huiduiţi pe ne-a Gigi!

Ce s-a schimbat în intervalul ăsta de 2 ore, înainte şi după meciul în care, în niciun caz nu s-a întâmplat altceva decât o depăşire cu mult a premiselor care vă făceau să fiţi aproape de băieţi şi la bine şi la greu?!

Deci, bibicilor, adresaţi-vă unde trebuie şi aflaţi ce se întâmplă, pe partea psihologică-psihiatrică.

Latitudine-Altitudine

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Multumim pentru participarea la miting

Protest anti BecaliOrganizatorii mitingului de protest “Revolutia stelista” doresc sa multumeasca celor aproximativ 1000 de supoteri prezenti la actiunea desfasurata duminica, 17 aprilie, in fata “Palatului” pat