home
18-04-11

Multumim pentru participarea la miting

Organizatorii mitingului de protest “Revolutia stelista” doresc sa multumeasca celor aproximativ 1000 de supoteri prezenti la actiunea desfasurata duminica, 17 aprilie, in fata “Palatului” patronului Stelei, din Aleea Alexandru nr.1. Gestul lor, de a participa la aceast miting, reprezinta un gest de normalitate, democratic, in aceasta tara anormala.

Actiunea de protest a durat aproximativ 2 ore, pe parcursul acesteia suporterii scandand diverse sloganuri la adresa patronului Stelei, mitingul incheiandu-se fara incidente. Printre cei prezenti s-au numarat numerosi tineri, dar spre surprinderea noastra si cateva persoane mai in varsta sau suporteri stelisti veniti din diverse colturi ale tarii (Brasov, Constanta, Cluj, Iasi etc.). De asemenea, printre cei care au luat cuvantul s-au numarat si Vlase, solistul formatiei ZOB precum si Paul Tecuceanu, fratele regretatului carcotas Toni Tecuceanu.

Printre cei care au participat la miting s-au aflat si reprezentanti ai grupurilor organizate de suporteri. Dorim pe aceasta cale sa multumim pentru prezenta si sustinerea acordata membrilor Peluzei Sud si Peluzei Nord prezenti la miting, precum si membrilor Asociatiei Independente a Supoterilor Stelisti si ai siteului suporterilor www.fcsteaua.ro care s-au implicat in mod exemplar in promovarea protestului.

Speram ca aceasta actiune sa nu fie una singulara, dorind ca prin acest protest sa demonstram ca fiecare suporter trebuie sa se implice pentru a scapa Steaua de „raul” numit George Becali si pentru a readuce normalitatea in Ghencea.


www.Sport.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
7 ani de la 25-04-2004

Aparitia Hunters

La aceasta data s-a infiintat grupul Hunters. Prima aparitie pe stadion a avut loc pe 1 August, cu ocazia deschiderii sezonului 2004-2005.
Barca-Real - lbj

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Multumim pentru participarea la miting

Protest anti BecaliOrganizatorii mitingului de protest “Revolutia stelista” doresc sa multumeasca celor aproximativ 1000 de supoteri prezenti la actiunea desfasurata duminica, 17 aprilie, in fata “Palatului” pat