home
18-04-11

Dezbatere - A fost sau nu protestul din 17 aprilie un succes?

FC Steaua.ro va invita sa discutati larg pe tema protestului de ieri.
Link catre forum

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
82 ani de la 18-04-1929

Ziua de nastere a lui Ion Voinescu

"Top" Voinescu debuteaza in 1939 la Olimpia Bucuresti.
In 1950 este cerut de Steaua Bucuresti, de unde se va retrage din activitatea competitionala in 1965.
Voinescu a acumulat 22 de selectionari in Nationala Romaniei, o participare la Olimpiada de la Helsinki (fiind considerat de presa finlandeza drept "cel mai bun portar al lumii"), a castigat campionatul Romaniei in 1951, 1952, 1953, 1956, 1959-60 si 1960-61, jucand in total aproximativ 400 de partide in Divizia A si a castigat 5 cupe ale Romaniei.
Pentru meritele sale sportive deosebite, i-au fost decernate Ordinul Muncii Cl. a II-a si Steaua Republicii, fiind, pana in prezent, singurul sportiv roman al tuturor timpurilor onorat cu aceste distinctii.
A obtinut titlul de maestru emerit al sportului si calificarea de antrenor categoria I.
Protest palat, p.II - OmBun

Protest palat, p. I - OmBun

ION VOINESCU - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-