home
15-04-11

Ce vrem?

Pe 17 aprilie mergem la "palat". Nu doar sa-i aratam "domnului" George Becali ca nu-l mai suportam si nu-l vrem in Ghencea. Mergem pentru ca avem o DATORIE MORALA fata de fotbalul romanesc.
Sa le aratam "mafiotilor" ca vrem fotbalul inapoi!
Sa le aratam ca microbistii romani nu sunt doar analfabeti, usor de manipulat si cititori de cancan.
Sa le aratam celorlalti romani pesimisti ca-l putem goni pe cioban din Ghencea!
Sa le aratam ca acelasi lucru il putem face si cu prea-iubitii nostrii conducatori de tara!
Sa le aratam ca suporterii stelisti nu sunt doar oi din stana ciobanului.
Sa le aratam copiilor lui gigi ca taticu' lor iubit, nu e chiar asa iubit!
Sa-i aratam lu' ma-sa de ce-i mai bine pentru fi-su' sa plece si sa ne lase-n pace.
Sa aratam ca Steaua nu inseamna Peluza Nord sau Peluza Sud, ci STEAUA INSEAMNA CSA! Clubul Sportiv al Armatei. Ca suntem pregatiti si chiar daca parem infranti, vom lupta pentru iubirea noastra.
Sa aratam intregii tari ca VREM si PUTEM sa ne schimbam soarta dupa bunul nostru plac!

Daca stai acasa nu faci altceva decat sa arati ca esti resemnat in propria durere, ca ti-ai pierdut iubirea fata de STEAUA, de CSA (chiar daca esti prezent la meciurile de baschet, hochei, handbal, polo, rugby etc.), nu faci altceva decat sa le arati ca fotbalul e al lor, al clanului becali, al lui Mircea Sandu, Iancu, Copos, Padureanu.
Daca stai acasa iar noi vom reusi sa-l enervam pe cioban si sa plece, cum te vei simti? Cum te vei simti la primul meci fara el? Acest "articol" ar fi trebuit sa cuprinda doar acest gand. Doar atat ar fi trebuit sa te faca sa fii alaturi de noi, DUMINICA 17 APRILIE 2011.

Putem scrie istorie, peste 30 de ani sa le povestim nepotilor ce-am reusit noi! Macar sa le povestim ca am luptat pana la capat, indiferent de ninsoare, ploaie, vant, radiatii, centrale nucleare, cutremure si alte dezastre.

Te astept acolo!

ra2

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-