home
11-04-11

Frontul de Nord

Ca vrem sau nu, Bulevardul Aviatorilor va fi o linie a Frontului, mai tangibila ca niciodata. Ceva sarma ghimpata echipata in albastru, un no mans land de asfalt, si de partea cealalta simbolul inamicului, cu tot ce-l reprezinta: opulenta, prost-gust, falsitate, si un semn de „obiectiv UNESCO” dobandit cine stie cum. Nu va imaginati ca este o instigare la violenta, verbala sau fizica, este doar o ilustrare a unei lupte.

Fie ca a fost entifada la BMW, protest in tribuna, sau la poala stadionului, fie doar un cantec compus la bere, un nou episod din lupta Stelistilor se va derula in acest week-end. Fara parti-pris-uri, fara interzisi, fara fasoane, doar un strigat de libertate. O noua fila a razboiul de anduranta dintre cei multi si cel ce trebuie sa plece.

S-a ridicat problema participarii. Se dezbate daca numarul celor ce-si vor striga cerintele legitime va fi un factor al reusitei acestui protest. Discutabil! E clar ca un numar cat mai mare de protestatari va arata tuturor, si in primul rand contestatului, ca suporterii stelisti nu au abandonat Steaua, ci doar au dus lupta la alt nivel.

De asemenea prin prezenta anuntata a multor nordisti se va pune capat unui sir de speculatii si se va deschide calea catre un drum nou. Este un test de unitate, si mai departe un meci de totul sau nimic pentru peluza ros-albastra. Va fi totul pentru ca asa cum spunea un adversar intr-o disctie fair: „voi de fiecare data cand a trebuit, v-ati strans si ati aratat cum trebuie”. Ori duminica este si o lectie de imagine.

Nucleul este deja format si probabil ca numara deja orele, asa cum altadata astepta frematand o zi de derby. Dar cum vom puncta si la capitolul imagine? Cineva m-a invatat ca publicitatea din om in om, si mica reclama fac cat 10 spoturi difuzate in media. Daca toti ne-am anuntat prietenii, putem sa lucram si la nivel micro. Sunteti la doar la unul sau 2 A4 printate de o reclama extrem de buna pentru toata lumea: Una mobila. Atentie doar la parcarea in zone ce ar necesita Interventia Companiilor de Asigurari.







Alex (keluboss)

PS: AMR 6 zile pana la concentrarea pe FRONTUL DE NORD


Revolutia stelista


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-