home
09-04-11

Vivi Rachita: "Steaua adevarata nu este cea de acum"

Fostul fundaş al Stelei, Vivi Răchită, a declarat că nu este legat sufleteşte de echipa actuală din Ghencea, din cauza lui Gigi Becali. Mai mult, fostul "treiar" din anii '90 declară că "mulţi" gândesc în acest mod, dar nu au curaj să vorbească.

"Nu merg la Astra-Steaua. Nu mă leagă nimic de acel stadion, dar nici de actuala echipă a Stelei. Eu am jucat la adevărata Steaua, cea de acum e a familiei Becali. Mulţi gîndesc la fel ca mine, dar n-au curaj să o spună. Eu îmi permit, am tot dreptul să fac această declaraţie, sînt singurul jucător care a evoluat în trei decenii diferite la Steaua", a declarat Valeriu Răchită la Radio Dolce Sport.

Gazeta Sporturilor


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Revolutia Stelista - lbj

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-