home
05-04-11

Steaua - Unirea Urziceni 5-0 (2-0)

Se pare ca luna Aprilie a adus cu ea si un virus, un virus care scade interesul pentru fotbal. Daca luni televiziunile au ales sa nu mai investeasca asa de mult in fotbal, marti a venit randul unor echipe si a unor fotbalisti sa nu o mai faca.

Tătăruşanu - Bonfim, Martinovici, Geraldo, Brandan - Gardoş - Nicoliţă, N. Dică, L. Marinescu - Bilaşco(Burdujan, 65), Surdu(Onofras, 46)

Etapa trecuta, Unirea Urziceni a fost aproape sa produca o surpriza la Vaslui, echipa lui Porumboiu invingand doar in ultimele 10 minute, Bucsaru si-a luat pentru meciul cu Steaua toate masurile pentru a nu repeta "performanta" din retur cand, cu o echipa formata din juniori stelisti imprumutati, a reusit sa bata echipa creditata de Becali. Astfel, Apostol a fost lasat acasa, Paduretu si Blay au fost trecuti pe foaia de rezerve, tinerii imprumutati au fost scosi din primul 11 iar Rusescu s-a accidentat.

Rezultatul s-a vazut imediat, Steaua avand nevoie doar de 10 minute pentru a-si asigura victoria. Din pacate, primul gol a venit dupa un offside nesemnalizat. In minutul 7, Surdu a primit mingea in pozitie clara de offside, a inaintat, a centrat in careu printre fundasii celor de la Urziceni, fundasi care erau la cautat de banuti, iar Banel Nicolita a pus latul pentru a trimite mingea in poarta goala.

Dupa 3 minute, Steaua a marcat al doilea gol. Simtind ca a venit randul sau sa marcheze, Geraldo s-a avantat in atac. Fundasul a intrat in careu, a recentrat o centrare de pe dreapta, mingea a ajuns la Dica, care nu a putut sa o controleze, s-a intors la Geraldo iar acesta si-a aratat tehnica. Din unghi, Geraldo a inscris cu un sut superb, un sut de atacant adevarat, nu de fundas, un sut pe care atacantii stelisti ar trebui sa il studieze si sa il invete.

Ce a urmat a fost un antrenament cu public. Rar, foarte rar a iesit Unirea Urziceni din propria jumatate. Iar atunci cand a iesit, nu a pus probleme. La pauza, un scor linistitor pentru Stelisti, 2-0.

3-0 a venit in minutul 64. Invidios pe Geraldo, Gardos a uitat si el ca e un jucator defensiv si, dupa un raid a la Cristiano Ronaldo, a fost faultat in careul Unirii. Dica a transformat penaltyul si Burdujan a intrat imediat in locul lui Bilasco. Un gol marcat = iertarea creditorului.

Pentru un golaveraj mai bun, Geraldo a facut 4-0 cu o lovitura de cap din 6 metri, in minutul 75, iar Burdujan a dus scorul la 5-0, executandu-l pe Curca dupa o pasa data de Brandan.

Epaminonda Nicu a luat rosu in minutul 90 iar meciul s-a terminat 5-0 pentru Steaua, un 5-0 care, cu siguranta, o sa-i dea din nou incredere creditorului ca, pana la Paste, Steaua va trece pe primul loc. Pana la Pastele Cailor, bineinteles.

In 1998, tot la inceput de aprilie, pe 4 aprilie, Steaua batea cu acelasi scor, 5-0, dar nu pe Unirea Urziceni, ci pe Dinamo. Nimeni nu poate sa spuna vreodata ca Steaua a facut blat atunci sau ca a castigat meciul prin alte mijloace decat propria valoare fotbalistica. Nu acelasi lucru se poate spune insa despre meciul din aceasta seara.


Adrian


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-