home
04-04-11

AISS - Scrisoare deschisa posturilor tv

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti salută situaţia apărută astăzi, 4 aprilie 2011, în cadrul licitaţiei pentru drepturile de televizare a meciurilor de Liga I.

În ciuda faptului că noi, în calitate de suporteri, am taxat deseori politica posturilor de televiziune de a face o publicitate agresivă scandalurilor din fotbalul românesc, de a aduce în prim-plan patroni şi oficiali care au masacrat ani în şir ideea de sport, fair-play, de demnitate, de civilizaţie, AISS salută gestul televiziunilor de a stopa finanţarea cancanurilor, scandalurilor şi circului de prost gust girate de Dumitru Dragomir.

În calitate de suporteri, ne dorim ca blocajul apărut astăzi în cadrul licitaţiei să-i oblige finanţatorii din fotbalul românesc să investească în proiecte de sport pe termen lung, în centre de copii şi juniori, în arene de sport demne de secolul al XXI-lea, în tehnicieni şi în jucători valoroşi. AISS consideră că fotbalul românesc poate renaşte doar prin astfel de strategii manageriale de amploare, dublate obligatoriu de valori precum fair-play, demnitate, civilizaţie.

Reamintim că Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a militat întotdeauna pentru apărarea unor valori precum sportivitate, cinste, onoare, corectitudine, demnitate, profesionalism, competitivitate, dorinţă de performanţă.

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti,
4 aprilie 2011

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
37 ani de la 09-04-1974

Inaugurarea stadionului Steaua

La 9 Aprilie 1974, intr-un meci cu OFK Belgrad, a fost inaugurat Stadionul STEAUA care in scurt timp avea sa capete supranumele de "Templul fotbalului romanesc"

7 ani de la 09-04-2004

Steaua a umilit intreg Banatul


Cu 8-1 a castigat, pe curva violeta a ingenuncheat
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-