home
04-04-11

AISS - alaturi de suporterii Stelei, la "Palat"

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a luat act cu deosebită satisfacţie de iniţiativa mai multor fani ai Stelei Bucureşti de a protesta contra finanţatorului secţiei de fotbal a clubului, domnul George Becali. În aceste condiţii, AISS doreşte să sublinieze ferm faptul că NU a organizat această manifestaţie de protest, dar că va susţine prin toate mijloacele de care dispune protestul de duminică 17 aprilie 2011, ora 15:00, la aşa-zisul „palat” al domnului George Becali.

Astfel, Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti anunţă că va participa şi va susţine protestul organizat de suporterii Stelei, în faţa "palatului" aurit al finanţatorului. Participarea la protest este un gest de normalitate al oricărui suporter stelist, sătul de perioada neagră, de peste cinci ani, în care se afundă clubul nostru. Dacă iubeşti sincer Steaua, este imposibil să nu fii exasperat de managementul catastrofal al finanţatorului echipei, acoperit exclusiv de sterpe discursuri zilnice, umplute cu declaraţii infantile despre un viitor aurit, contrazis flagrant de realitatea neagră a ultimilor cinci ani.

Nu putem tolera în conducerea acestui club o persoană care a demonstrat de nenumărate ori că îl interesează doar binele personal, nu succesul Stelei, care foloseşte ce-a mai rămas din imaginea şi tradiţia celui mai glorios club din fotbalul românesc doar în scopuri politice şi imagologice proprii. Ne-am săturat să observăm, în fiecare zi, cum domnul George Becali se urcă pe piedestalul Steaua pentru a îngropa clubul, doar pentru a se aşeza dumnealui în lumina reflectoarelor presei.

Din păcate pentru cei care sunt ataşaţi sincer de culorile roş-albastre, patronul Stelei îşi doreşte strălucire doar pentru propria-i persoană, sacrificând reîntoarcerea Stelei în normalitate numai pentru "a nu face cancer la limbă". De asemenea, domnul George Becali a reuşit, în numele bunăstării personale, să îngroape şi viitorul clubului, prin schilodirea Academiei de copii şi juniori. Tot exclusiv în numele bunăstării personale, domnul George Becali a batjocorit şi numeroase foste mari glorii care au avut o contribuţie esenţială în creşterea şi dezvoltarea multor foşti şi actuali fotbalişti stelişti, demonstrând încă o dată că nu iubeşte şi nu respectă tradiţia acestui club.

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti îşi declară sprijinul necondiţionat pentru toţi cei care iau atitudine într-un mod decent, civilizat, contra managementului dezastruos al actualului finanţator şi al numeroaselor sale derapaje publice, care au produs daune incalculabile de imagine celui mai glorios club din fotbalul românesc.

Doar uniţi putem învinge!

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti
4 aprilie 2011


Pe aceeaşi temă:

Suporterii au primit autorizaţia

De ce tu?

Memento analfa

Capra cu trei iezi patrupezi

Strigăt roş-albastru

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua-Unirea Urziceni, atmosfera - OmBun

Steaua-Unirea Urziceni, 5-0 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-