home
03-04-11

Schimbari FCSteaua.ro

Site-ul www.fcsteaua.ro există sub această titulatură din luna August a anului 2002, dar inceputurile sale adevarate se gasesc undeva la jumatatea anului 2000, de cand site-ul exista sub o forma sau alta, pe diverse domenii gratuite. An de an am adus modificari, plecand de la cateva poze facute după meciuri, articole de istorie bazate pe documentare din presa vremii si ajungand astazi la meciuri pe care le puteti descarca de aici sau pe care le puteti vizualiza in timp real.
Cum v-am obisnuit, in această primavară o să aducem cateva modificari, dar si proiecte pe care nu le putem duce la capat fară ajutorul vostru, al suporterilor Stelei.
Vă prezentam mai jos, cateva dintre schimbarile care vor avea loc, pentru a vă face o „şedere” mai placută pe site, cat si pe forum:

1) În curand, sectiunea de istorie Stelistă urmează să fie actualizata vom avea articole si relatari despre meciuri si glorii ale clubului, despre perioade de poveste legate de istoria Stelei, in care fiecare user este invitat să participe

2) La fiecare două saptămâni, o să avem un topic special, pe forum, in care se poate discuta o temă legată de clubul roş-albastru. Fiecare user este invitat să îşi exprime parerea legată de respectiva tema, chiar este incurajat să propună noi subiecte de discutie

3) FCSteaua.ro o să incerce să revitalizeze thread-uri demult uitate, thread-uri in care s-au dezbatut diferite teme si subiecte despre CSA si nu numai.

4) Pentru userii mai vechi, FCSteaua.ro incearcă să readucă in scenă sectiunea de dezbateri, sectiune ce a avut mare succes in trecut.

5) De asemenea, vom incerca să readucem respectul dintre useri, care usor, usor a inceput să dispara din motive de neinteles. Asadar, nu vor mai fi permise injurii, ironii nefondate, dar mai ales offtopic-uri care nu au absolut nicio legatură cu subiectul in tema. Offtopicul aduce cu sine si avertismente. Dorim să vă „provocam” iarăşi la dezbateri si discutii interactive, cum au fost si in trecut, discutii ce doresc să mentină spiritul Stelist.


Vă multumim pentru intelegere si sustinere, pentru că acest site nu ar exista fară voi si tocmai de aceea vom incerca să vă aducem periodic noi modificari care să vă multumeasca.


fcsteaua.ro - Un site facut de suporteri, pentru suporteri

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-