home
03-04-11

Steaua II - Dinamo II 0-0

Steaua II - Dinamo II, prefata Unicului Derby, a aratat perfect scaderea valorii celor celor doua echipe. Un joc slabut, ocazii putine, putin fotbal. Daca cei doi sateliti reprezinta viitorul celor doua rivale, atunci viitorul lor nu arata prea bine.

Steaua II: Măcelaru - Lică, Baciu, Stegaru, Vătăjelu - Năstăsie(Bâtfoi, 69), Bejan, Lazăr(Lupeş,53), Filip - Văduva( I. Roşu,80), Rusu

Rezerve: Cojocaru, Emeghara, Faye, Irinel Dumitru
Antrenor: Leo Strizu


Pentru inceput, meciul a avut un ritm bun, copii celor doua echipe parand sa stie ce inseamna rivalitatea Steaua - Dinamo si dorindu-si victoria. Din pacate, ocaziile au lipsit. De abia pe final a aparut si cea mai mare ocazie a meciului, pentru Steaua II. In minutul 38, dupa un corner, mingea a ajuns la Bejan iar acesta a trimis defectuos, paralel cu poarta, dintr-o pozitie foarte, foarte buna.

Daca individual, Stelistii mici au aratat mai multa valoare ca adversarii lor dinamovisti, cainii juniori au aratat un joc de echipa mai bun. Au aratat, de fapt, ca au antrenor, adica ceea ce ii lipseste Stelei II.

Repriza secunda a fost repriza lui Vlad Rusu. Atacantul stelist s-a implicat foarte mult in joc si a reusit cateva faze care l-ar face pe Bilasco invidios. In minutele 56 si 57, acesta putea deschide scorul. I-a lipsit, insa, finalizarea. Faza din minutul 57 a aratat ca Rusu nu e doar un atacant masiv, ci ca stie si cu mingea. A preluat o minge la 18 metri de poarta dinamovista, a driblat, a facut o fenta si a tras. Dar Naumovski a retinut.

Cainii au raspuns imediat, in minutul 66, prin Stanescu. Acesta a profitat de pasul gresit la offside facut de apararea stelista, a scapat singur cu Macelaru si a trimis un lob de la 20 de metri, din fericire, peste poarta.

Pe final de meci presiunea cainilor a inceput sa creasca, stelistii mici parand a fi ramas fara energie. In ultima faza a jocului, Rusu a fost faultat in careul dinamovist dar, din pacate, nu a fost acordat penalty pentru Steaua, atacantul fiind in offside.

S-a terminat 0-0, un scor care nu ajuta pe nimeni. Steaua II, cu 16 puncte, ocupa ultimul loc retrogradabil in timp ce dinamo II, cu 20 de puncte, e cu o pozitie mai sus.


Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-